Megoldások az autógyártás számára

Minőség kompromisszumok nélkül

Autóipar

Az érzékelők terén szerzett évtizedes tapasztalatával és jól megalapozott fejlesztési szaktudásával a Balluff a vezető érzékelőgyártók közé tartozik az autóiparban, a gépgyártásban és ezek beszállítóinál. A Balluff az első vágástól kezdve egészen az utolsó simításokig az autógyártás összes területének biztosítja a megfelelő érzékelési megoldásokat.

Powertrain

Az innovatív érzékelők és rendszerek széles választéka nemzetközileg engedélyezett és világszerte elérhető. A Balluff így a magas termelékenységet, a költségmegtakarítást és a hatékony gyártási folyamatot kiváló minőségű termékekkel biztosítja a felhasználóknak a világ minden táján.

Présmű

A présműben történő gyártás tömegtermeléses eljárás, mely a berendezést és a logisztikát jelentős kihívások elé állítja. A több tonnás tekercsekből platinákat vágnak ki, melyeket ezután hatalmas prések formáznak meg. A Balluff érzékelői itt teljes körű munkát végeznek.

Karosszériagyártás

A karosszériagyártás az ipari robotok szakterülete. A robotok megállás nélkül hegesztik, szegecselik és ragasztják össze az önhordó lemezkarosszéria egyes elemeit. A kiváló minőségű érzékelők révén mindezt precízen, ismétléspontosan és megbízhatóan teszik.

Tier 1

Lökhárítók, ajtók, műszerfalak, kormányművek, abroncsok vagy ülések – a Balluff technika biztosítja az egyes összetevők gyártása során a munka optimális lefutását. Az összetevők gyártása így ügyfélspecifikusan és maximális pontossággal történik.

Lépjen kapcsolatba velünk!

Több információra van szüksége, kérdése van? Kérjük küldje el igényét szakértő csapatunknak!

E-mail küldése