Megoldások az ipari automatizálás számára

Hosszú élettartamú technológia és egyedi megoldások

Ipari automatizálás

A Balluff évtizedek óta a teljes gyártási automatizálás elismert partnere. Robotika, szállítás- és kezeléstechnológia, pneumatika, befogórendszerek, gép- és berendezésgyártás – a Balluff érzékelő programja az automatizálás minden alkalmazása és kihívása számára tökéletes megoldást kínál. hosszú életű portfóliós termékeket és személyre szabott, innovatív technológiát, mely az egyedi igényeknek megfelelően alakítható ki.

Első osztályú érzékelőink és rendszereink, valamint biztonságos hálózati és csatlakozástechnológiánk HALT-tesztelésen esett át. Más szóval ezeket már a fejlesztés során a HALT-tesztekhez optimalizálták. Ezáltal olyan, erős igénybevételt jelentő környezeti feltételek mellett is kiválóan teljesítenek, mint a magas hőmérséklet és nyomás, a hegesztési szikrák és a mágneses mező, a robbanásveszélyes környezet, a vákuum vagy a tisztaszoba. Vagy akár magában a gyártástechnológiában.

A nagy teljesítményű érzékelők és az IO-link kommunikációs szabványra épülő, intelligens ipari hálózattechnológia kombinációja biztosítja az információcserét az összes gyártási szint között. Ezek a teljes folyamat optimális teljesítményének az előfeltételei, egyben az ipar 4.0 alapjai is.

Lépjen kapcsolatba velünk!

Több információra van szüksége, kérdése van? Kérjük küldje el igényét szakértő csapatunknak!

E-mail küldése