Műanyagok, gumik és abroncsok

Első osztályú érzékelők az alkalmazások széles köréhez

Műanyag- és gumiipar

A műanyagok alkalmazási területe szinte határtalan, és az egyre újabb anyagok kifejlesztésével csak tovább bővül. A műanyagok már most is leváltják a hagyományos anyagokat. Így például a kompozitok a fogászatban hódítanak, a szálerősítésű összetett anyagok pedig lehetővé teszik a könnyűépítést.

Ez a növekvő sokszínűség a műanyagok gyártását egyre bonyolultabbá teszi. Így a termeléssel és a gépgyártással szemben támasztott elvárások is egyre nőnek. Emiatt még fontosabbá válik, hogy a gépek kialakításakor és a termékek legyártásakor megbízható és magas minőségű összetevőket használjanak.

A Balluff nagy teljesítményű érzékelőket, rendszereket és kiváló hálózati technológiát tartalmazó, átfogó kínálata mindezekre ideális megoldást kínál. A magas minőség támogatja a gépek rendelkezésre állását, lehetővé teszi a berendezések átgondolt koncepciójának kialakítását, és hozzájárul a hatékony használathoz is – akár a fröccsöntés vagy fúvás, akár az abroncsgyártás, a forrópréselés vagy a csatlakozás- és illesztéstechnika terén. A Balluff ezeknél különféle hőmérsékletekre is fel van készülve.

Lépjen kapcsolatba velünk!

Több információra van szüksége, kérdése van? Kérjük küldje el igényét szakértő csapatunknak!

E-mail küldése