Megoldások az acélipar és a kohászat számára

Biztonság és rugalmasság egy kézből

Acélipar és kohászat

Az acél gyártása nagyon összetett folyamat, mely a legnehezebb feltételek mellett, magas hőmérsékleten, rázkódás és rezgés közepette történik. Ez az előállítókat és a gépgyártókat hatalmas kihívások elé állítja. Ehhez optimális minőségbiztosítással ellátott, biztonságos folyamat szükséges. Ennek alapvető feltétele a csúcsminőségű gépek és berendezések használata. Mindez a legjobb technológiát igényli.

A Balluff minden működési elvet felölelő, teljes körű termékkínálata az acélmunkások és berendezésgyártók számára a legújabb technológiai szintet képviselő, első osztályú érzékelőket és rendszereket kínál a megfelelő csatlakozási programmal. Ezek a termékek a közegeknek, a magas hőmérsékletnek, a rázkódásnak és rezgésnek ellenállóak, valamint rendkívül robusztusak és megbízhatóak. A Balluff érzékelőket a saját akkreditált tesztlaborban HALT teszttel (Highly-Accelerated-Lifetime-Test) optimalizálták.

A Balluff technológia garantálja a berendezések maximális rendelkezésre állását, és gondoskodik róla, hogy a gépek teljesítménye általában kihasználható legyen. A kokszológépekben, a kohókban, a meleg- és a hidegen hengerelés során, valamint a felületek nemesítésekor is.
Kiemelkedő minőségük révén más kiváló fémek megmunkálására is használhatók.

A Balluff termékei világszerte elérhetők és nemzetközi szinten engedélyezettek. Globális szervizünk egyedi ellátást és átfogó szolgáltatáscsomagot kínál. Személyes tanácsadással és egyedi megoldásokkal. A Balluff mindenhol otthon van.

Lépjen kapcsolatba velünk!

Több információra van szüksége, kérdése van? Kérjük küldje el igényét szakértő csapatunknak!

E-mail küldése