BOS 18M optoelektronikus érzékelő

Osztálya legjobbja – a maximális precizitásért: teljes termékcsalád vörös és infravörös fénnyel

Még rugalmasabb megoldás a sokoldalú alkalmazási követelményekhez

Most a teljes termékcsalád még egyszerűbbé teszi a különféle alkalmazási követelményeknek való lehető legjobb megfelelést, valamint a nagy hatótávolságból, precíz kapcsolási viselkedésből és kitűnő ismétlési pontosságból fakadó előnyök kiaknázását. A kábel és a tartó minden változatnál azonos, így időt és költséget takaríthat meg.

Durva környezetekhez

Fémháza révén a 18M különösen kevéssé érzékeny. A vörös fény típusok jól látható fényfoltja gyorsan és precízen beállítható. Erős szennyeződés esetén az infravörös fény nyújtja a szükséges működési biztonságot. Így mindig minden objektum helyesen felismerésre kerül, akár nagy távolságból is.

Széles körű választék

Mind a diffúz fényérzékelők, mind a reflexiós és egyutas fénysorompók összes változata kapható vörös és infravörös fénnyel is. Akár csúcstechnológiás, akár normál alkalmazásokhoz. Állíthatósággal és anélkül is.

Infravörös – a beállítás szabadsága

A 18M infravörös egység választhatóan betanítással vagy robusztus potméterrel kapható, így a felhasználó teljesen tetszése szerint használhatja. Jól látható fényfoltja révén akár nappali fényben is precízen beállítható. Nem csupán a megbízható technológia, hanem az egyszerű kezelhetőség előnyeit is élvezheti.

További jellemzők

A betanításos változatot választva a kezelő a szabadalmaztatott Dynamic Sensor Control (DSC) diagnosztikai rendszert is megkapja, így a szennyeződésekre vagy hibás működésre azonnal reagálhat. Ha a DSC rendszert nem használja, akkor elkülönített riasztási kimenettel rendelkező érzékelők állnak rendelkezésére.

Infravörös fény – erős és láthatatlan

Ha az érzékelők extrém fokú szennyeződésnek vannak kitéve, vagy ha a látható vörös fény zavarja az alkalmazást, akkor az infravörös fény az ideális megoldás. Így az objektumok akár por és piszok esetén is észlelhetőek lesznek. Az egyutas fénysorompó High-Power verziójával akár 100 méteres hatótávolság is elérhető. Erős teljesítménye hihetetlen működési biztonságot kínál.

Globalprox – szolid és kedvező árú

A szokványos alkalmazásokhoz fixre beállított hatótávolságú érzékelők állnak rendelkezésre – mind vörös, mind infravörös fénnyel. A szolid és kedvező árú 18M Globalprox termékcsalád plug and play megoldást kínál, így az üzembe helyezés minimális ráfordítást igényel, és későbbi beavatkozásra sincs szükség.

Előnyei áttekintése


Vörös fény

  • a látható fény révén gyors, egyszerű és precíz beállítás
  • a működés egyszerű ellenőrzése az alkalmazásban
  • nagy hatótávolság, precíz kapcsolási viselkedés

Infravörös

  • biztos objektumérzékelés nehéz környezeti feltételek mellett is
  • a fény láthatatlan, így nem zavarja az embereket
  • extra nagy hatótávolság, a szennyeződésnek extrém mértékben ellenálló

  • egyszerű telepítés, plug and play rendszer
  • kedvező árú minőség
  • gyors érzékelőcsere, manipulációbiztos

A BOS 18M optoelektronikus érzékelő használat közben


Segítséget kér?

Szerviz és támogatás
Műszaki tanácsadást szeretne kapni? Kérjük, kattintson ide lépjen velünk kapcsolatba

Kapcsolatfelvételi űrlap
Kérjük, kattintson ide