Ultrahangos érzékelők

Észlelésre, számlálásra, ellenőrzésre

A Balluff ultrahangos érzékelői a kimenő jelükben különböznek egymástól. Kapcsoló kivitelben objektumérzékelésre van használva. Mivel ezek az ultrahangos érzékelők választható módon nyitásra és zárásra is alkalmazhatók, így a különféle kimeneti funkciókhoz kellő rugalmasságot szolgáltat. Az objektum észlelésére szolgáló ultrahangos érzékelők egy vagy két kapcsolási ponttal is kaphatók. Két kapcsolási ponttal azonos vagy ellentétes kapcsolási karakterisztika is beállítható.

A BUS ultrahangos érzékelő akár 6 méteres hatótávolságával biztos felismerést tesz lehetővé. Tökéletesen alkalmas az ipari automatizálás számos területe számára. Hengeres vagy hasáb  kialakítással minden szabványnak megfelel. És még többre is képes! Ezek miatt az M12-ház a legmegfelelőbb a kis objektumok észlelése során. Ezáltal még szűk terekben is képes helyet megtakarítani.

Az objektumérzékelésre szolgáló ultrahangos érzékelők az ablakos és a hiszterézis üzemmódhoz két kapcsolási ponttal rendelkeznek. Egyes típusok emellett szinkronizálási lehetőséggel is rendelkeznek, amivel kizárható, hogy az egymás mellé beszerelt érzékelők egymást megzavarják.

Előnyei

  • nehéz alkalmazások egyszerű megoldása, többek közt hangszigetelő anyagok, pl. nikecell vagy Styropor stb. esetén.
  • kritikus környezeti feltételek biztos megoldása (pl. szennyezés, por vagy köd)
  • az objektumtól függően rendkívül precíz észlelés

Objektumok megbízható felismerése és észlelése

A jó csomagolás a rendelkezésre álló hely hatékony kihasználását jelenti. Az ultrahangos érzékelők biztos ellenőrzést nyújtanak a legszűkebb helyeken is.

Segítséget kér?

Szerviz és támogatás
Műszaki tanácsadást szeretne kapni? Kérjük, kattintson ide lépjen velünk kapcsolatba

Kapcsolatfelvételi űrlap
Kérjük, kattintson ide