Az integráció nem üres ígéret többé

Ipari RFID-rendszerek a sarkoknál

Ha a gyártás során az egyes munkaszakaszokat biztosan és utánkövethetően dokumentálni kell, akkor eljött az ipari RFID-rendszerek ideje. Ezek a gyártás során minden gyártási és minőségre vonatkozó adatot "elhaladás közben" begyűjtenek, valamint rugalmas és gyors kommunikációt biztosítanak. S mindezt nagy adatmennyiségeknél, dinamikus alkalmazásoknál és változó környezetben is. Akár a szerszámgépeknél, akár állványos raktározás során, akár a munkadarab-befogóknál.

A kezelő és szerelő berendezések rendszerint kevés helyet hagynak az ipari RFID-rendszerek beépítéséhez. Ugyanez érvényes a kis rekeszes tárolásra (KLT) vagy magukra a berendezésekre is. Az integrált rendszerek ezáltal követelménnyé válnak.

RFID-rendszerünket az igényekhez igazítottunk hozzá: intelligens sarkos kialakítása garantálja az egyszerű kezelést az összeszerelési területen, így az objektumok azonosítása és nyomon követése gyerekjátékká válik. A sarkokon elhelyezett adathordozókkal megtakarítható a munkadarabok későbbi időt rabló és drága forgatása.

Az újdonságok áttekintése

  • kis méretű kialakítás az egyszerű integráláshoz
  • különböző kialakítási formák a különféle alkalmazásokhoz
  • megfelelő tartozék az időkímélő szerelés érdekében
  • akár 22 mm-es távolság
  • 60 m/perc-es dinamika
  • Antennatartók Bosch Rexroth TS1 és TS2 számára

Segítséget kér?

Szerviz és támogatás
Műszaki tanácsadást szeretne kapni? Kérjük, kattintson ide lépjen velünk kapcsolatba

Kapcsolatfelvételi űrlap
Kérjük, kattintson ide