Tool-ID: megnövelt hatékonyság a javított folyamatok révén

Szerszámkódolás ipari RFID segítségével

Korlátlan biztonság és megnövelt hatékonyság

Az ipari RFID a modern gyártási folyamatokba biztosítja a szerszámok maximális kihasználását és a gép magas rendelkezésre állási idejét. Az ipari RFID használatával történő szerszám-azonosítással a hibás hozzárendelések vagy a hiányzó szerszámok a múlt részévé válnak.

Mindig hozzáférhető, papírmentes szerszám-információk

A szerszámokra vonatkozó összes adat érintésmentesen tárolódik egy adathordozóban, mely a szerszámtartóhoz szilárdan hozzá van rögzítve. Az eszközmemóriába történő automatikus beolvasás révén minden adat mindig friss és helyes, mivel a szerszámok betöltése és kivétele során folyamatosan módosulnak. Az értékes információk többé nem veszhetnek el. Épp ellenkezőleg: az elektronikus adatátvitel mindig hozzáférhető – akkor is, ha a szerszám már ki lett véve a gépből.

A szerszámok optimális használata megtakarítást jelenthet

A folyamatos ellenőrzés garantálja a szerszámok maximális minőségét, mivel  így biztosítva van a kellő időben történő utánélezés, és az idő előtti leselejtezés is meg van akadályozva. Ez csökkenti a kopást, és a raktárkészlet is tökéletesen hozzáigazítható az igényekhez. Ez nem csupán a gyártási folyamatok minőségén javít, de a költségeket is csökkenti, és így a gazdaságosságot növeli.

Minőségbiztosítás

Az ipari RFID segítségével történő szerszámkódolás korlátlan biztonsággal ajándékozza meg. Egyszerre optimalizálja a minőséget és a gyártás biztonságát. Így ügyfeleinél folyamatainak tartósan kiváló minősége egyszerűen igazolható.

Segítséget kér?

Szerviz és támogatás
Műszaki tanácsadást szeretne kapni? Kérjük, kattintson ide lépjen velünk kapcsolatba

Kapcsolatfelvételi űrlap
Kérjük, kattintson ide