IO-Link érzékelő hub opcionális kódmegadással

Egyszerű kezelés – kevesebb költség – univerzális használhatóság

A Balluff kódolható IO-Link érzékelő hubjai újdonságok a piacon. A felhasználó tetszőleges azonosítási adatokat írhat rájuk, majd olvashat ki belőlük. Így kifejezetten kedvező árúak például olyan esetekben, amikor szerszámok kódolását kell végezni. Erre nagyon egyszerűen használhatók.

Csereszerszámoknál alkalmazva jól kiszámítható előnnyel járnak:

 • gyors ,megbízható formátumcsere:
  a szerszám a hubbal és az adatokkal együtt egyszerűen kicserélhető. Az információ az IO-Link kapcsolaton keresztül közvetlenül a vezérlésbe adódik tovább, biztosítva ezzel a folyamat folyamatos vezérlését.
 • gördülékeny, kedvező árú telepítés:
  A nagy ráfordítást igénylő multipólus kábelek használata már a múlté. Egy egyszerű, árnyékolatlan háromeres kábel is megfelelő. Ezáltal nem csupán rendkívül gyorsan, de kedvező áron is lehet telepíteni.
 • azonnali beállítás:
  A vezérlésen keresztüli, egyszerű kódolás miatt az új szerszámok azonnal használatba helyezhetők.

További előnyök

 • Az érzékelő hubok IP 67 környezetben univerzálisan használhatók.
 • Az eszköz típusától függően több mint 6 bemenettel és egycsatornás felügyelettel rendelkezhetnek, illetve a 16 csatorna mindegyikénél meg lehet határozni, hogy be- vagy kimenetként legyenek használva. Azonnal rendelkezésre állnak a részletes adatok (például túlterhelés, rövidzárlat, kábelszakadás), így adott esetben azonnal reagálhat és így kihasználhatja a rövid leállási idők előnyeit.
 • Kényelmesen leolvasható LED-es kijelzője az ellátás és a működés ellenőrzésére is könnyedén használható. A beállítás és a karbantartás, de akár a leállások elhárítása is gyorsan megoldható.

A kódolható érzékelő hubok nem csupán csekély költséget, kevesebb ráfordítást és rövidebb leállásokat jelentenek. A kódolható érzékelő hubok sokkal inkább rendkívüli hatékonyságukkal tűnnek ki.

IO-Link érzékelő hub opcionális kódmegadással, használat közben


Segítséget kér?

Szerviz és támogatás
Műszaki tanácsadást szeretne kapni? Kérjük, kattintson ide lépjen velünk kapcsolatba

Kapcsolatfelvételi űrlap
Kérjük, kattintson ide