CC-Link modul NPN-funkcióval

Az optimális üzemhez

A CC-Link-EA termékcsalád kibővítése

Aki gépgyártóként sikeres szállító akar lenni az ázsiai piacon, az a CC-Link technológiát nem tudja megkerülni. Ázsiában a CC-Link a domináns Feldbus-technológia. A CC-Link szabványos Feldbus-kapcsolatként számos gyártó különféle automatizációs összetevőit integrálja. A nyílt hálózatot a világszerte elterjedt CC-Link partnerkapcsolat (CLPA) is támogatja, melyhez napjainkra több mint 1000 vállalat csatlakozott.

Az optimális üzemhez

Az ázsiai piacon való tevékenység támogatására a Balluff a CC-Link bemeneti modult NPN-funkcióval is felruházta. Így ezekhez az Ázsiában (és már Kanadában is) elterjedt NPN-érzékelők közvetlenül csatlakoztathatók.

A CC-Link-NPN modul tovább bővíti a Balluff már meglévő CC-Link moduljainak széles termékpalettáját, így még rugalmasabb lehet  és a még egyszerűbb kezelésből tovább profitálhat. Emellett az együttműködés is garantálva van. A modult a CC-Link felhasználói szervezet, a CLPA már ellátta a tanúsítványával.

CC-Link bemeneti modul NPN-funkcióval

A modul fémből készült. Emiatt rendkívül robusztus, és durva környezetekben is használható.

A magas fokú kezelői kényelem érdekében moduljaink nagy felbontású, erős fényű kijelzővel rendelkeznek, melyen a csomóponti címek, az adatátviteli sebesség és a modulinformációk megadhatók. A menü felépítése egyszerű és magától értetődő. További plusz: A kijelzőn minden fontos információ megjelenik, így a diagnosztika egyszerűbb, és a berendezés rendelkezésre állása is fokozott.

A modul kiegészítő biztonsági megoldással is rendelkezik, mivel a kijelző használata a fölérendelt vezérlésből zárolható. Ezáltal a modulon kiküszöbölhető az illetéktelen beavatkozás veszélye.

Termékek

BNI CC-Link

Segítséget kér?

Szerviz és támogatás
Műszaki tanácsadást szeretne kapni? Kérjük, kattintson ide lépjen velünk kapcsolatba

Kapcsolatfelvételi űrlap
Kérjük, kattintson ide