Komplett azonosítási megoldás szállítórendszerekhez

RFID-rendszer: 13,56 MHz – kicsi, kompakt és tökéletesen integrálható

A Balluff RFID egysége a nagyobb kezelési játékterek alternatív megoldásokkal oldja meg

A szállítórendszerek kevés olyan helyet hagynak, ahová az azonosítórendszer és az érzékelőket be lehetne építeni. A Balluff nem csupán ezt a helyszűkéből eredő problémát oldja meg, és garantálja a pozicionálási és ismétlési pontosságot, hanem az adathordozó és az antenna új formájával további lehetőségetek is elérhetővé tesz a szállítórendszerek azonosításánál.

Komplett optimalizált megoldások a Flexlink és Bosch Rexroth szabványos szállítórendszerekhez

Összehangolt rendszereket kínálunk a Flexlink X45, illetve a Bosch Rexroth TS1 és TS2 rendszerekhez.

Az alábbi példákban megtekintheti, hogy ezek révén a Flexlink és a Bosch Rexroth szállítási rendszereknél milyen lehetőségekhez juthat hozzá.

Megoldások Flexlink X45 szállítórendszerhez

  • az érzékelők és aktorok egyszerű integrációjához
  • az Ident antenna tökéletes integrálásához a szállítórendszerbe
  • helyzetfüggetlen lekérdezés

Az IO-Link kapcsolattal rendelkező saját RFID rendszerünkben a kiértékelő egység közvetlenül a leszállított antennaelektronikába van integrálva. A Flexlinknek megfelelő speciális kialakítása révén a szállítórendszerbe tökéletesen integrálható. Ilyen módon a lekérdezés már közvetlenül a továbbítóelem leválogatójában megtörténik. Az IO-Link master modullal emellett 32 érzékelő jelét is begyűjtheti, illetve akár 16 aktort is vezérelhet. A korongban található adathordozó 360°-ban lekérdezhető.

Szállítórendszer megoldások a Bosch Rexroth TS1 és TS2 számára

  • magas dinamikához
  • nagy írási és olvasási távolság révén fokozza a rugalmasságot
  • adatátvitel a sarkoknál is

A különálló kiértékelő egységgel rendelkező RFID megoldásunk különösen jó választás nagy sebességek és nagy írási/olvasási távolságok esetén. Az átviteli sebessége annyira magas, hogy az adatok akár 1 m/s-os mozgási sebesség mellett is leolvashatók. Az adatátvitel még a sarkok esetén is zavartalanul folyik. Akár 22 mm-es távolságról is. A különálló kiértékelési egységgel rendelkező azonosítási megoldások minden Feldbus-csatlakozóhoz rendelkezésre állnak.

Egyedi tanácsadás

Használja ki a szabványteremtő rendszermegoldásokat a maximális hatékonyság érdekében. Szakembereink egyedi tanácsadással segítenek a választásban.

Segítséget kér?

Szerviz és támogatás
Műszaki tanácsadást szeretne kapni? Kérjük, kattintson ide lépjen velünk kapcsolatba

Kapcsolatfelvételi űrlap
Kérjük, kattintson ide