A Balluff Csoport a mágneses út- és szögmérőrendszerekkel foglalkozó specialistákat vett át

Neuhausen a.d.F.: 2012. január közepi szerződéskötéssel az érzékelőket gyártó és ipari hálózati szolgáltató Balluff átvette a High Resolution GmbH (Kirchheim am Neckar) vállalatot.

A mágneses útmérőrendszerek specialistája teljesen integrálódik a Balluff csoportba, mely világszerte 2200 dolgozójával legutóbbi 300 millió eurós forgalmat bonyolított le.

Michael Unger, a Balluff vállalati szóvivője szerint a Balluff High Resolution műszaki kompetenciája tökéletesen kiegészíti az útméréstechnikai területen meglévő saját szakértelmüket. A két vállalat összekapcsolása segít összpontosítani a szinergiákat és kiváltani olyan új impulzusokat, amelyek segítenek a mágneses mérőrendszerek területén meglévő pozíciók továbbfejlesztésében.

„Örömmel fogadjuk“, fűzte tovább Michael Unger, „hogy a High Resolution dolgozói csatlakoztak vállalatcsoportunkhoz. Tapasztalataikkal és képességeikkel ők is hozzájárulnak a további növekedéshez.“ A kirchheimi telephely megmarad, és ott lesz a Balluff mágnesességgel foglalkozó tudásközpontja.

Kapcsolat

Sajtókapcsolati munkatársunk örömmel várja kérdéseit

Juhász Árpád
Pápai út 55.
8200 Veszprém

Tel.: +36 88 442 623

E-mail küldése