mini.s – Kompakt és nagy teljesítményű Mini érzékelők

Az összeállítás nagyfokú szabadsága több alkalmazást tesz lehetővé

Kis méretű ház, csekély súly, mégis maximális kapcsolási precizitás. A Balluff Mini érzékelői megfelelnek az ipari automatizálás mindezen követelményeinek. Kis mérete és az elérhető legjobb teljesítmény révén nagy szabadságot biztosít a beépítés során, és sokkal több alkalmazási területre megfelelő. A felhasználó emiatt sokkal rugalmasabban tudja használni.

A Balluff minden működési elvhez kínál miniatürizált érzékelőket:
elérhetők induktív, optoelektronikus, mágneses, kapacitív, és ultrahangos érzékelők is, emellett induktív csatolókat, Feldbus-modulokat és RFID-egységeket is kínál Mini kivitelben.

Kompakt kialakítás – újdonság

Optoelektronikus mini lézeres BOS Q08 reflexiós fénysorompó – kategóriájának legkisebb tagja

A kategóriájának legkisebb méretű lézere egzakt kapcsolási viselkedést kínál. Mindez precíz pozicionálást biztosít a gyors mozgású eljárásoknál is. A kisalkatrész-felismerés akár 0,3 mm-es méretnél is kiválóan teljesít. Csekély súlya révén ideális megoldás „Pick-and-Place” és Mini megfogóknál. Akkor is tökéletes választás, ha „a sarok mögé kell nézni”.

IP 67, fémházban

Mini lézeres reflexiós fénysorompó az IP 67 szabványnak megfelelő, teljesen öntött, robusztus fémházzal: durva terepen is megállja a helyét.

Részlegesen süllyesztett szerelés

Csekély helyigénye egyszerű beépítést tesz lehetővé szűk helyeken is. Periszkópszerű kialakítása és kis optikai felülete sokoldalú bevetést tesz lehetővé, például részben süllyesztve és a folyamathoz közeli elhelyezéssel. Az objektumok problémamentes felismeréséhez elegendő, ha az érzékelő feje látható.

Alkalmazási példák

 

Induktív BES R04KC Mini érzékelő – fémházban!

Kicsi – precíz – robusztus

Az induktív BES R04KC érzékelőcsalád megbízható, precíz használatával tűnik ki a többi közül. A mechanikailag különösen robusztus alkalmazásokhoz fémházas kivitellel is.

A Mini érzékelőt a kerámiából készült aktív felülettel rendelkező stabil fémház olyan környezetekhez is használhatóvá teszi, ahol mechanikai ütéseknek, rázkódásnak vagy szikráknak vannak kitéve. Így speciálisan használható lemezfeldolgozó gépekhez és más hasonló alkalmazásokhoz. Az eseményekhez közel elhelyezkedve pontos eredményeket szállít.

Rendkívül kis mérete révén igen szűk helyekre is biztonságosan beépíthető.

Az újdonságok áttekintése

  • robusztus fémház kerámia burkolattal az érzékeny felületeken
  • biztos tartást adó M3-as csavarok
  • egyszerű szerelés
  • szoros beépítés
  • kábel és kábelköteg változatok
  • PNP-nyitás/zárás, NPN-nyitás/zárás

Alkalmazási példák

 

 

Segítséget kér?

Szerviz és támogatás
Műszaki tanácsadást szeretne kapni? Kérjük, kattintson ide lépjen velünk kapcsolatba

Kapcsolatfelvételi űrlap
Kérjük, kattintson ide