BSP süllyesztve szerelt nyomásérzékelők

Olyan anyagokhoz, melyeknél a szabványos nyomásérzékelők használata korlátokba ütközik

A Balluff süllyesztve szerelt membránnal ellátott nyomásérzékelői hegesztett rozsdamentes acél membránnal rendelkeznek. Így nincs semennyi holttér, és az érzékelő különösen jól tisztítható. Ez olyan anyagoknál fontos, melyeknél a szabványos nyomásérzékelők használata korlátokba ütközik.

Alkalmazások

A legjobb választás viszkózus, krémszerű, kristályosodó vagy szilárd anyagot tartalmazó közegek esetén. Például az alábbiakhoz:

  • Ragasztók
  • Zsírok
  • Tömítőanyagok
  • változó anyagok

A süllyesztve szerelt BSP előnyei és jellemzői

  • tökéletesen holttérmentes
  • nincs szükség tömítésre vagy alátétre
  • süllyesztve szerelt, lehegesztett rozsdamentes acél membrán
  • nincs tapadás az érzékelőn
  • jól tisztítható

Egyszerű telepítés

A robusztus eszköz kiváló minőségű, hosszú élettartamú rozsdamentes acél mérőcellát tartalmaz, könnyen telepíthető, kényelmesen kezelhető, és igen nagyfokú a precizitása. A megfelelő átláthatóságot egy nagy méretű, világos, így jól látható kijelző szolgálja. Nem csupán az aktuális rendszernyomást jeleníti meg, hanem intuitív menüjével is meggyőző képet sugall. Két gomb elegendő ahhoz, hogy az érintkezőt a VDMA-szabványnak megfelelően gyorsan és egyszerűen paraméterezze.

Az érintkezők nagyon kompakt kialakításuk révén rugalmasan és helytakarékosan helyezhetők el a kapcsolószekrényben. A kezelőfelülettel ellátott kijelző és az elektromos csatlakozás egymástól függetlenül egy karimán 320°-ban elforgatható. A rendszerhez való csatlakozás egy EN 3852 szabványú G- ½“-es külső menetes elemmel történik.

A megfelelő érintkező az Ön alkalmazásához

A 11 nyomásváltozattal rendelkező süllyesztve szerelt BSP minden fontos tartományt lefed –1…2 bar és 0…600 bar között, így a gyártási automatizálásban feldolgozott anyagok hiánytalanul felügyelhetők. A Balluff új nyomásérzékelői választható módon két kapcsolási ponttal vagy egyetlen, analóg kimenettel ellátott kapcsolási ponttal (0…10 V vagy 4…20 mA) rendelkeznek.

1. Krémszerű vagy erősen viszkózus közegek, szennyeződést vagy szilárd anyagot tartalmazó folyadékok.
2. Süllyesztve szerelt, rozsdamentes acél membránok – nincs tapadás, az érzékelő nem megy idő előtt tönkre. Emellett a csőrendszerek egyszerű tisztítását is támogatja.

Segítséget kér?

Szerviz és támogatás
Műszaki tanácsadást szeretne kapni? Kérjük, kattintson ide lépjen velünk kapcsolatba

Kapcsolatfelvételi űrlap
Kérjük, kattintson ide