Bosch Global Supplier Award

Bosch elismerés a Balluff számára

Neuhausen a.d.F.: Az érzékelőmegoldásokat és -rendszereket gyártó partnercég, a Balluff GmbH egymás után 2. alkalommal nyerte el ügyfele, a Robert Bosch GmbH kitüntetését, a Bosch Global Supplier Award díjat.

A 2015. július 15-én megtartott díjátadó mottójául a „Power of partnership - connected intelligence” (A partnerség ereje – összekapcsolt intelligencia) jelmondatot választották. A több mint 30 000 beszállító közül 11 ország 58 partnere – köztük a Balluff GmbH második alkalommal – nyerte el a kitüntetést.

A Bosch Global Supplier Award 2015 díjjal a Bosch Csoport az átlagon felüli teljesítményt ismeri el a termékek vagy szolgáltatások előállítása és szállítása terén – különös tekintettel a minőség, a költségek, a logisztika és az innovációk szempontjaira.

„A Bosch Global Supplier Award díjjal a legjobb beszállítóinkat jutalmazzuk, akik jelentős mértékben hozzájárulnak a Bosch sikeréhez” – magyarázta Dr. Volkmar Denner, a Bosch igazgatótanácsának elnöke, a stuttgarti díjátadó alkalmával. „Az egész világra kiterjedő hálózat kialakításában a beszállítóink fontos partnereink. Velük közösen kívánunk hasznot generáló megoldásokat kifejleszteni ügyfeleink számára.”

A kitüntetéshez kapcsolódó értékelés a világ különböző pontjain működő Bosch üzemek beszállítóértékelésein alapult. „A Balluff erős ügyfél-orientáltságával tűnik ki, amely mindenek előtt vállalataink hálózatba szervezésében mutatkozik meg elektronikus, illetve szervezési síkon.” – jellemzi az együttműködést Lars Nordström, a Bosch globális beszerzésért, karbantartásért, javításért és üzemeltetésért felelős részlegének igazgatója. A Balluff kiváló globális hálózatát alkotó gyártó-, logisztikai és tanácsadó-hálózatai, továbbá a teljes kiemelt ügyfélkapcsolati csapat magas szintű motiváltsága nyert elismerést.

Florian Hermle, a Balluff Csoport ügyvezető igazgatója büszke az eredményre. Alessandro Guerrieri kiemelt ügyfélkapcsolati menedzserrel közösen ő vette át a díjat a csapat képviseletében.

„Az, hogy a díjat egymás után 2. alkalommal is elnyertük, azt mutatja, hogy sikerül megfelelnünk az ügyfeleinkkel folytatott nagyon intenzív együttműködés iránti saját elvárásainknak. Különös büszkeséggel tölt el, hogy a globális perspektívából szemlélt ügyfélközelségünk érdemelte ki a dicséretet. Azaz, hogy globális csapatként működünk, és a Bosch által elvárt magas színvonalnak világszerte eleget tudunk tenni – az értékesítésben, a fejlesztésben és az ellátási láncban.”

Így a két vállalat egy véleményen van, amikor Volkmar Denner az okoseszközök hálózatával (IoT) kapcsolatban a következőket mondja: „A versenyképes és hálózatot alkotó beszállítói láncok jelentősége növekszik. Célunk a tökéletes ellátási lánc elérése.” És ehhez kapcsolódva kiemeli, hogy a beszállítókkal fenntartott hosszútávú és erős partnerkapcsolatok ennek fontos hozzájárulást jelentik, és a hálózati megoldások lényeges hajtóerejét képviselik.

Bosch Global Supplier Award

balról jobbra – Florian Hermle, a Balluff Csoport ügyvezető igazgatója és Alessandro Guerrieri kiemelt ügyfélkapcsolati menedzser vette át a díjat.

A Balluff vállalat bemutatása

Az 1921-ben Neuhausen a.d.F. településen alapított Balluff a világszerte dolgozó 3000 munkatársával az innovatív technológia, minőség és a maximális ügyfél-orientáltság képviselője. Az ipari automatizálás terén meghatározó szereplőként a családi vállalkozás kiváló minőségű érzékelők, rendszer- és ügyfélspecifikus megoldások teljes skáláját kínálja. 2014-ben a Balluff GmbH körülbelül 324 millió € forgalmat könyvelhetett el. A Neuhausen auf den Fildern-ben működő központi székhelyen kívül a Balluff gyártó- és fejlesztési telephelyeket tart fenn a világ legkülönbözőbb pontjain, és 68 országban képviselteti magát kirendeltségekkel és képviseletekkel. Ez garantálja az ügyfelek számára a termékek gyors és világszerte elérhetőségét, és a helyben biztosított kiemelkedő minőségű tanácsadási és szervizszolgáltatást.

Kapcsolat

Sajtókapcsolati munkatársunk örömmel várja kérdéseit

Juhász Árpád
Pápai út 55.
8200 Veszprém

Tel.: +36 88 442 623

E-mail küldése