Megoldások a csomagolóipar számára

Gyors, biztonságos, stabil, higiénikus és problémamentes csomagolási folyamat

A csomagolóipar minden területe számára

A Balluff a teljes csomagolóipar és annak különféle területei (elsődleges, másodlagos és utócsomagolás) számára kínál megfelelő megoldást: érzékelőket, rendszereket, hálózati és csatlakozástechnológiát. A gyógyszeripar számára, a kozmetikumok gyártásához, élelmiszerek és élvezeti cikkek előállításához vagy akár az italgyártók számára is.

Elsődleges csomagolásMásodlagos csomagolásUtócsomagolás
Formázás Osztályozás Raklapozás
Betöltés Kartonozás Körbetekerés
Lezárás Fóliázás Lezárás

Rugalmasság és folyamati biztonság

A Balluff termékei a maximumot garantálják a rugalmasság és belső folyamatbiztonság terén. A gyors és gyakori formátumváltás egyszerűen kivitelezhető.
A Balluff technológia teljesíti a szigorú hatósági feltételeket, például a higiénés előírásokat is. A magas elvárásoknak az érzékeny területeken is kiválóan megfelel: másolásvédelem, Track-and-Trace, hozzáférés-ellenőrzés stb.
A termékek világszerte elérhetők és nemzetközileg engedélyezettek.

Magasabb hatékonyság, alacsonyabb költségek
A betöltés és csomagolás során az IO-Link időt és pénzt takarít meg

A térben jelentős helyet elfoglaló berendezések, például az italbetöltő gépsorok esetén az IO-Link meggyőzően teljesít. Az univerzálisan használható, Feldbus-független IO-Link csatolófelület átadja az érzékelők/aktorok jeleit a vezérlésnek. Fordított irányban a vezérlés adatai is eljutnak az érzékelőkre és aktorokra. Az IO-Link ezzel integrálódik a Feldbus-környezetbe.

Az IO-Link folyamatos, átfogó diagnosztikát, valamint az IO-Link eszközök automatikus paraméterezését biztosítja a vezérlés felé. Az IO-Link egyszerűen telepíthető. Ehhez elegendő egyetlen árnyékolatlan, szabványos ipari kábel.

 

A gyógyszerbliszterek korrekt betöltése – egyetlen érzékelő elég az optimális betöltéshez

A gyógyszerbliszterek esetén ügyelni kell arra, hogy minden rekesz megfelelően és hiánytalanul betöltött legyen. Egy Vision BVS érzékelővel mindezt megbízhatóan ellenőrizheti.

Így egyetlen lépésben a jelenlétet, a helyzetet és a megfelelő betöltést is ellenőrizheti. Az érzékelő ugyanis többféle ellenőrzési funkciót képes egyszerre ellátni.

A Vision érzékelő tökéletesen megfelel a feladatra. Akár változó szerszámok esetén is biztosan felismer minden alkatrészt. Ehhez a szerszámokat különböző vizsgálati feladatra kell betanítani. Ezeket végül egymással kombinálva többféle feladat is megoldható.

Egy további plusz: az átállítás bármikor lehetséges – akár a gyártási folyamat közben is. A gyakori formátumváltásokat és különböző göngyölegeket a Vision érzékelővel megbízhatóan kezelheti.

Az újdonságok áttekintése

  • a berendezés maximális rendelkezésre állása
  • gyors és megbízható formátum- és termékváltás
  • nagyfokú rugalmasság összetett feladatoknál is
  • magas hatékonyság a teljes csomagolási folyamatban
  • optimális terméksor
  • produktív gyártási lánc
  • maximális minőség

További információk az alkalmazásról

Segítséget kér?

Szerviz és támogatás
Műszaki tanácsadást szeretne kapni? Kérjük, kattintson ide lépjen velünk kapcsolatba

Kapcsolatfelvételi űrlap
Kérjük, kattintson ide