Új Feldbus-modul IO-Link csatlakozással

Devicenet és EtherCAT

A hálózati összetevők optimális kiválasztásához a Balluff nagy teljesítményű hálózati technológiák széles spektrumát kínálja, mely a kapcsolószekrényen kívüli kívánságok egyikéről sem feledkezik meg. A megfelelő modulok a vezérlő gyártójától függetlenül könnyen összeállíthatók.

Teljes körű IO-Link funkcionalitás

Az új Devicenet- és EtherCAT-modulok az IO-Link csatlakozással támogatják az optimális üzemeltetést, mivel a nagy teljesítményű kommunikációs szabvány összes előnye a legalsó szintig érvényre jut. Ez nem csupán a telepítés során nyújt nagy szabadságot, hanem garantálja az egyszerű kábelezést, az általános diagnosztikát és a központi paraméterezést is. A rendszerkiesések ezáltal megbízhatóan megakadályozhatók, és az esetleges leállások után a rendszer gyorsan újra üzembe helyezhető. A felhasználó időt nyer, költségeket takarít meg, valamint az intelligens csatlakozástechnika révén a folyamatok minőségén is javít.

Devicenet-master négy IO-Link porttal és kijelzővel

A Devicenet-master modulok négy IO-Link master porttal rendelkeznek, melyek egymástól teljesen elkülönülten paraméterezhetők és használhatók. Így négy további, szabadon konfigurálható szabványos I/O-port áll rendelkezésre, melyek további nyolc be- és kimenetet biztosítanak a szabványos érzékelők és aktorok számára.

A Balluff Devicenet-modulok kijelzőjük révén kifejezetten felhasználóbarátok. Itt állíthatók be az állomásszámok, valamint innen nyithatók meg a modul különféle funkciói, például a hardverek és szoftverek állapotának kijelzése. Mindez fokozza a biztonságot és leegyszerűsíti a karbantartást.

EtherCAT-modul nyolc IO-Link porttal, beépített kijelzővel és webszerverrel

Az új EtherCAT-modul nyolc IO-Link portja egymástól teljesen függetlenül paraméterezhető és használható. Szabadon konfigurálhatók szabványos I/O-portokként is, és így további nyolc be- és kimenetet biztosítanak a szabványos érzékelők és aktorok számára.

A Balluff összes Ethernet-alapú moduljához hasonlóan az EtherCAT-modul is beépített webszerverrel és kijelzővel rendelkezik, mely további hardver és szoftver felhasználása nélkül is gyors diagnosztikát tesz lehetővé. Csupán indítsa el az Internet Explorer böngészőt és csatlakozzon fel, és a modul állapota máris megjelenik.

Még egyszerűbb, mint a klasszikus Feldbus

  • automatikus címátadás
  • hálózati tuning nélkül
  • beépített diagnosztika és hibalokalizálás
  • nem szükséges switch konfigurálása vagy MAC- és IP-címek összetett kezelése

Segítséget kér?

Szerviz és támogatás
Műszaki tanácsadást szeretne kapni? Kérjük, kattintson ide lépjen velünk kapcsolatba

Kapcsolatfelvételi űrlap
Kérjük, kattintson ide