Az érzékelők optimális rögzítése

Szerelőrendszer új, praktikus kialakítással és új szorítókapcsokkal

BMS szerelőrendszer bővítés – a biztos tartás garantálva van
Az univerzális BMS szerelőrendszer új kialakítása révén az érzékelőket optimálisan és egyszerűen rögzíti az alkalmazásban. Így egy összetett pozicionálási feladat is néhány mozdulattal gyorsan és rugalmasan elvégezhető.

Robusztus és univerzálisan használható
A rögzítési technológia kifejezetten a nagy igénybevételt jelentő ipari környezetekre lett kifejlesztve. A mechanikailag különösen igénybevett alkatrészek – alaptartó, csatlakozóidom, érzékelőtartó – robusztus cink présöntvényből készülnek.

Egyszerű kezelés
Az alaptartó az összes gyártóspecifikus szerelőidomra illeszkedik és teljesen lefedi a hornyot. Az egyik oldalán erősen ellapított alakjával már a közvetlen falra szereléshez is megfelelő. A rögzítőcsavarok egy oldalról hozzáférhetők.

A csatlakozóidom és az érzékelőtartó a rúdon egy retesszel megcsúszásmentesen rögzíthető. A rögzítéséhez egyetlen csavar elegendő.
A csatlakozási szög beállítását egy skála is segíti.

Szerszám nélkül használható, új szorító
A Balluff új szorítója lehetővé teszi az M12, M18 és M30 érzékelők könnyű kezelését. A szorítók szerszám nélkül használhatók.
A biztos rögzítéshez elegendő az érzékelő felhelyezése után a recézett anyát kézzel meghúzni.
Speciális környezeti feltételek esetén (például magas hőmérsékleten vagy erős vibráció mellett) a recézett anyát ezután egy villáskulccsal utánhúzhatja.
A szorítókat műanyag alkatrészek nélkül gyártottuk. Emiatt akár 500 °C-os hőmérsékletű alkalmazásoknál is felhasználható.

Alkalmazási példák

Segítséget kér?

Szerviz és támogatás
Műszaki tanácsadást szeretne kapni? Kérjük, kattintson ide lépjen velünk kapcsolatba

Kapcsolatfelvételi űrlap
Kérjük, kattintson ide