Kábel durva környezetekhez

Különféle kivitel a sokoldalú használathoz

Bárhol, ahol a kábelek és dugós csatlakozások nagy terhelésnek vannak kitéve, például hegesztési munkák közvetlen közelében. Ilyen helyeken izzó hegesztési maradványok, például salak vagy hegesztési freccsenések fordulhatnak elő. A hagyományos kábelek ebben a durva környezetben a legrövidebb időn belül használhatatlanná válnak. A megoldás a hegesztésálló kivitelű kábelek használata, melyek világszerte a legkülönfélébb helyi követelményeknek is megfelelnek.

Öt típus különböző anyagból – sokoldalúan használhatók

Az öt eltérő kábeltípus szinte minden alkalmazási területet lefed. Így például elérhetők üvegszál és rozsdamentes acél burkolatú kábelek, melyek a présüzemekben és a gépmegmunkáló alkalmazások során lehetnek szükségesek.

A teljes mértékben szilikonból álló és a PTFE-kábelek, melyek például a hegesztőberendezésekben használhatók, különösen magas követelményeknek is megfelelnek.

Az olyan területekhez, ahol nem lehet szilikont használni, szilikonmentes kábelek is rendelkezésre állnak, melyek megfelelnek ugyanazon műszaki feltételeknek. Ezek a kábelek extrém igénybevételt jelentő környezetekhez lettek kifejlesztve, és sok ezer hegesztési ciklust is problémamentesen kibírnak.

A legfontosabb szolgáltatások áttekintése

  • üvegszál burkolat
  • rozsdamentes acél burkolat
  • szilikonmentes
  • teljesen szilikonból álló
  • PTFE

Alkalmazási példák

Segítséget kér?

Szerviz és támogatás
Műszaki tanácsadást szeretne kapni? Kérjük, kattintson ide lépjen velünk kapcsolatba

Kapcsolatfelvételi űrlap
Kérjük, kattintson ide