Betanítható BES induktív érzékelők

Egyszerűen beállíthatók az IO-Link csatlakozóval

Optimális objektumtávolság

Az új BES induktív érzékelők a beállítható kapcsolási távolsággal az IO-Link kényelemét nyújtják. Az érzékelő az IO-Link csatlakozón keresztüli paraméterezés közben ellenőrzi, hogy megfelelő-e a távolsága az érzékelendő objektumtól. Ezáltal elkerülhetők az olyan károsodások, melyek a túl közelre pozicionált objektumokból fakadnának.

Az engedélyezett munkaterület biztosítása

Az érzékelő emellett ellenőrzi az engedélyezett munkaterület betartását is. Ez biztosítja, hogy az érzékelő kizárólag a biztonságos munkaterületen belülre legyen beállítva. Ezzel megbízhatóan megelőzhető az érzékelő vagy a gép károsodása.

Felhasználási területek

Ezáltal az érzékelők teljesen új alkalmazási területeken is bevethetők. Így például a kerek kapcsolóasztalok optimalizálva járathatók vagy a lineáris mozgásoknál az érzékelők tökéletesen a célhoz igazíthatók úgy, hogy az érzékelési tartományhoz oldalról közelítenek.

SIO-mód

A sikeres IO-Link paraméterezés után az érzékelők SIO-módra válthatók, és ezután a szokásos szabványos érzékelőkhöz hasonlóan dolgoznak.

Kivitel

A betanítható BES induktív érzékelők M12x1 (rendelési kód: BES04FK, típusmegjelölés: BES M12MI-PSIC20C-S04G) méretben állnak rendelkezésre. A kapcsolási távolságuk 0,5…2 mm.

Előnyök

  • Szoros szerelési előírású gépek sorozatgyártása és IO-Link csatlakozón keresztüli paraméterezés
  • Távfelügyelet az IO-Link távolságértékek révén
  • Szerelési felügyelet a beállítási tartomány ellenőrzésével
  • Az érzékelők és a gép károsodásainak mérséklése
  • kedvező árú 3 eres szabványos kábel

Alkalmazási példák

Segítséget kér?

Szerviz és támogatás
Műszaki tanácsadást szeretne kapni? Kérjük, kattintson ide lépjen velünk kapcsolatba

Kapcsolatfelvételi űrlap
Kérjük, kattintson ide