Abszolút visszajelzőrendszerek a hajtóműtechnikában

Kompakt, valós idejű, nagy felbontású BML-S1H útérzékelők

A termelékenység növelés és az erőforrások kímélése

Ha a termelékenység növelésére és az erőforrások kímélésére van szükség, akkor a visszajelzés és pozícióészlelés érdekében ráépített vagy integrált útmérő rendszerrel rendelkező, hatékony, intelligens és szabályzott meghajtások alapvető fontosságúak.

Így ezek lehetővé teszik például az idomok, löketek és tengelyvéghelyzetek gyors és biztos, automatizált beállítását. Ez rugalmas gyártást biztosít, és támogatja a termelékenységet.
Ráadásul a maximális löketszám mellett pontosan a termékhez igazított dinamikus hajtóműszabályzás energiahatékony gyártási folyamatot is garantál. Ez a lyukasztó-, kivágó- és hajlítógépek lineáris tengelyénél biztosítja a magas dinamikát és a pozíciópontosságot.

BML-S1H abszolút visszajelző rendszer – helytakarékosan integrálható, kompakt házban pedig külső beépítésre is alkalmas

Az extrém kis méretű, fémházas BML-S1H beépítő rendszerek még a legszűkebb viszonyok között is megtalálják a helyüket, és kiválóan alkalmasak az elektromos berendezésekbe való egyedi beépítésre.

Rendkívül pontos és dinamikus – fokozza az energiahatékonyságot és növeli a meghajtás minőségét

A valós idejű BML-S1H érzékelők érintésmentesen, magas fokú linearitással dolgoznak. Így a legjobb szabályzási minőség érdekében még erősen dinamikus, akár 10 m/s folyamati sebességű alkalmazások során is optimális visszajelzést adnak a pozícióról – maximális energiahatékonysággal. 1 µm-es felbontás révén akár ± 7 µm-es pontosság is elérhető.

Biztos működésű függőleges állandó mágnesezettség

A Balluff mágneses mérési testei speciális módon, mégpedig függőlegesen mágnesezettek. Emiatt abszolút homogén mágneses mezőt képeznek, ami garantálja a magas működési biztonságot és skálázási minőséget.

A BML-S1H útmérő rendszerek alkalmazási területei

  • Elektromos tengelyek
  • Motorok
  • Lineáris vezetések
  • Pick-and-Place modulok
  • Mérő- és ellenőrző egységek meghajtási területe

Alkalmazások

Segítséget kér?

Szerviz és támogatás
Műszaki tanácsadást szeretne kapni? Kérjük, kattintson ide lépjen velünk kapcsolatba

Kapcsolatfelvételi űrlap
Kérjük, kattintson ide