Profinet: Push-Pull modulok az optikai és rézkábelekhez

Durva ipari környezetben való kábelezéshez

Optikai kábel vagy rézkábel
A Balluff a Profinet modulok családját Push-Pull változatokkal bővítette ki. Ezek optikai kábel (LWL) vagy rézkábel csatlakozással is kaphatók. A Feldbus csatlakozáshoz és az elektromos vezetékekhez mindkét kivitel az AIDA (német járműgyártók automatizálási kezdeményezése) által specifikált Push-Pull csatlakozástechnikával rendelkezik. Így a kábelezés rendkívül egyszerűvé válik.

Optikai kábel és rézkábel
Kiegészítésként kapható egy modul, mely a két világot összeköti. Ez mind optikai kábel (SCRJ), mind rézkábel (RJ45) számára kínál Push-Pull csatlakozót. További plusz: ez az EA-modul a rézkábel - optikai kábel átalakításhoz nem igényel kiegészítő, külső modult. A modul 2015 elején lesz elérhető.

Az optikai csatlakozáshoz
Az optikai csatlakozás magas rendelkezésre állású, adatintenzív alkalmazásokhoz ajánlott. Az automatikusan megadott potenciálleválasztás révén a kiegyenlítési áramok és a túlfeszültségek hatékonyan kiküszöbölhetők.

Kiegészítő szolgáltatás: kijelző, beépített switch és webszerver
A Balluff összes Ethernet-alapú IO-Link master moduljához hasonlóan a Push-Pull modulok is az információk megjelenítésére és a kiegészítő diagnosztikára szolgáló beépített kijelzővel rendelkeznek. A beépített switch a Profinet vonalstruktúra felépítését szolgálja. A beépített webszerver megjeleníti a modul állapotát a további diagnosztikához szükséges összes aktuális információval együtt.

IO-Link 1.1
A Push-Pull modul 8 db IO-Link aljzata az 1.1-es IO-Link összes funkcióját biztosítja.

Segítséget kér?

Szerviz és támogatás
Műszaki tanácsadást szeretne kapni? Kérjük, kattintson ide lépjen velünk kapcsolatba

Kapcsolatfelvételi űrlap
Kérjük, kattintson ide