Easy-RFID

Egyszerű Ident-megoldások szereléshez és kezeléshez

Integrálható rendszerek kezeléshez és szereléshezIntegrálható rendszerek kezeléshez és szereléshez
A moduláris kezelő- és szerelőberendezések rendszerint kevés hellyel rendelkeznek az ipari RFID-rendszerek beépítéséhez. Ezért a Balluff kompakt kialakítású RFID-eket kínál, amelyek egymással optimálisan összehangolt, rugalmasan kombinálható összetevőket tartalmaznak. Ezek egyszerűen kezelhetők, hálózattól függetlenek és egyszerűen integrálhatók a leginkább használatos profilrendszerekbe.

Hogyan támogatja az IO-Link az egyszerű Ident-megoldásokat?

Az IO-Link egyszerű és megfizethető lehetőséget kínál a megoldások megvalósításához. Hiszen elegendő egy háromeres árnyékolás nélküli standard kábel ahhoz, hogy az RFID IO-Linket Feldbus-szintre bekössék. Az Easy-RFID mindenekelőtt központi adatkezelésnél kis adatmennyiségekhez alkalmas, ha az írás/olvasás sebessége nem játszik központi szerepet.

A jeleket kötegelni – készülékek számát csökkenteni

A Feldbus-rendszertől függően legfeljebb 16 IO-Link-RFID író-/olvasóegységet vagy egyéb intelligens eszközt lehet egy csomópontra kötni. Ugyancsak lehetséges legfeljebb 272 érzékelők/aktorok bekötése. A jelek kötegelése csökkenti a készülékek számát. Ez az egyszerű hálózati topológia időt és pénzt takarít meg.

Állandó telepítésű író-/olvasófej alapadat-hordozóval

Állandó telepítésű író-/olvasófej alapadat-hordozóval

Segítséget kér?

Szerviz és támogatás
Műszaki tanácsadást szeretne kapni? Kérjük, kattintson ide lépjen velünk kapcsolatba

Kapcsolatfelvételi űrlap
Kérjük, kattintson ide