Útmérő valós idejű Ethernet-interfészekkel

A gyors, precíz és abszolút helyzet- és sebességméréshez

Rúd és profil alakú Profinet, EtherCAT, VARAN egységgelRúd és profil alakú Profinet, EtherCAT, VARAN egységgel
A rúd és profil alakú Micropulse BTL útmérők valós idejű Ethernettel lehetővé teszik a gyors, precíz és abszolút helyzet- és sebességmérést. Az érintésmentes mérési elv alapján működő kopásmentes rendszerek nem érzékenyek a szennyezésekre, valamint ütés- és rezgésállók. Egy meghatározott paramétercserével egyszerűen beköthetők a vezérlésbe. Ez időt és költséget takarít meg.

Szinkron valós idejű adatok

Az útmérők a Profinet – Isochronous Real Time (IRT), EtherCAT – Distributed Clocks (DC) vagy VARAN – Phase Locked Loops (PLL) segítségével támogatják a nagyon dinamikus és precíz szabályozási folyamatokat.

32 mért érték egyetlen méréssel

A BTL7-V sorozatú Micropulse útmérők képesek akár 16 helyzetjeladók detektálására és feldolgozására. Minden helyzetjeladóhoz két érték adható ki: a helyzet és a sebesség.

Rugalmas mágnesmód

A BTL7-V sorozat 1...16 mágnestípusként képes működni. Az érzékelő automatikusan észleli, hány mágnes van a mérési tartományban. Ez a funkció megkönnyíti a változó számú mágnessel működő alkalmazásoknál az üzemeltetést.

Alkalmazások

A valós idejű Ethernet-interfésszel rendelkező útmérők mindenütt felhasználhatók, ahol a nagy szabályozási dinamika és pontosság követelmény. Például a következőkben:

  • anyagfeldolgozás
  • műanyagipar
  • megmunkálástechnika
  • élelmiszeripar

Az útmérő egyszerű bekötése a vezérlésbe és a berendezések hálózatába

Az útmérő egyszerű bekötése a vezérlésbe és a berendezések hálózatába

Segítséget kér?

Szerviz és támogatás
Műszaki tanácsadást szeretne kapni? Kérjük, kattintson ide lépjen velünk kapcsolatba

Kapcsolatfelvételi űrlap
Kérjük, kattintson ide