Frekvenciától független BIS V RFID kiértékelő egység

Nagy- és kisfrekvenciákhoz: 13,56 MHz és 70...455 kHz

Frekvenciától független BIS V RFID kiértékelő egységEgyetlen változat különböző alkalmazásokhoz
A modern gyártó- és szerelőberendezésekhez egyre gyakrabban használnak különböző író-/olvasótávolságú és így különböző frekvenciatartományokban működő RFID-rendszereket.

A frekvenciától független használatot első ízben teszi lehetővé az új BIS V kiértékelő egység. Ugyanis ezzel a vezérlővel különböző RFID-frekvenciák kapcsolhatók be: NF (13,56 MHz) és KF (70...455 kHz). A vegyes üzemmódon kívül lehetséges az IO-link-képes komponensek csatlakoztatása is.

A teljes anyagáram vezérléséhez

A jövőben integrálhatók lesznek az URH-antennák is a rövid hatótávolságú tartományok számára. Ezáltal elegendő lesz az RFID kiértékelő egység egyetlen változata a vállalat teljes anyagáramának hézagmentes és automatikus követésére és vezérlésére – a nyersanyagok beszállításától a kész termékig.

Fő alkalmazási területek

  • anyagáram-vezérlés gyártóberendezésekben
  • szállítórendszerek a gépgyártásban
  • szerelősorok és felfüggesztett szállítószalagok
  • a teljes belső logisztika vagy
  • a szerszám-azonosítás

Üzletágak

  • Autógyártás és beszállítóik
  • Ipari automatizálás
  • Csomagolás
  • Gyógyszergyártás, ital- és élelmiszergyártás (a GAMP®5 szerint tervezve)

Fontos funkciók részletezve
Kedvező költségű jelfeldolgozás az integrált IO-link master-port révén

A kiértékelő egység standard felszereltségéhez tartozik az integrált IO-link master-port, amely az IO-link-képes érzékelők és működtető szervek csatlakoztatására szolgál. Az RFID-rendszer és az érzékelők intelligens kombinációjával lehetőség van költségkímélő jelfeldolgozásra is, a tulajdonképpeni azonosítási feladaton túl.

Bekötés a világszerte használatos buszrendszerekbe

A BIS V kiértékelő egységek elérhetők a világszerte használatos buszrendszerek számára. Ezáltal iparágtól független használatra van lehetőség heterogén buszkörnyezetben. A keresett vezérlők számos gyártójától származó funkcionális blokkok lehetővé teszik a rendszer gyors használatát.

A busz- és hardverköltségek csökkennek – négy író-/olvasófej egyidejű működtetése révén

Egy kiértékelő egység egyidejűleg legfeljebb négy író-/olvasófejet működtethet. Ez csökkenti a busz-csomópontok és a hardver költségeit. Mind a négy antennacsatorna egymástól teljesen függetlenül működik.

Egyszerű szerelés – az alkalmazás helyén és a kapcsolószekrényben

A robusztus fémház (méretek: 62 x 168 x 48 mm) tökéletes elektromágneses védelmet kínál. Egyszerűen szerelhető a szabványos szerelősínekre csúszkákkal, az idomokra fülekkel a csavarok számára. Az előlapi, könnyen hozzáférhető csatlakozók egyszerűen kezelhetők.

Gyors üzembe helyezés

Az integrált USB-interfész lehetővé teszi a gyors üzembe helyezést buszcsatlakozás nélkül. Az író-/olvasófejek interfésztől függetlenül parametrálhatók PC alapú szoftverrel (BIS Cockpit).

Felügyelet

Az LCD-kijelző segíti az egyszerű üzembe helyezést és az aktuális folyamat ellenőrzését. A kijelző vezérlőgombjaival hálózati beállítások végezhetők, és leolvasható az adathordozó egyedi azonosítója. Az állapotjelző LED-ek a busz állapotát mutatják. Továbbá mindegyik író-/olvasófej üzemállapota kijelezhető a LED-ekkel.

Alkalmazás

Minőségellenőrzés a motorgyártásban: Mindegyik művelet végrehajtása megtörtént?

Segítséget kér?

Szerviz és támogatás
Műszaki tanácsadást szeretne kapni? Kérjük, kattintson ide lépjen velünk kapcsolatba

Kapcsolatfelvételi űrlap
Kérjük, kattintson ide