IO-link érzékelő-/aktorhub bővítőporttal

Szelepblokk csatlakozó vagy IO-Link érzékelőhub csatlakoztatásához

Nagyobb hatékonyság a rugalmas alkalmazás révén

A Balluff IO-link érzékelőhubok 8 portja 16 be-/kimenethez elegendő. Ezáltal akár 20 méteres körzetből lehetséges a be-/kimeneti információk továbbítása különböző módokon. Az így elért hatékonyságot a nagyobb rugalmasság még tovább növeli. Mert az új IO-link érzékelő-/aktorhubok 7-es csatlakozó helye különböző célokra használható.

A bővítőport részletes ismertetése

A bővítőport a normal beállítások között digitalis be-/kimeneti csatlakozási pontként van megadva. Ezenkívül a Pin 2 és a Pin 4 is használható digitális bemenetként vagy kimenetként.

Egy paraméter megadásával lehetséges a 7-es csatlakozó hely bővítőportként való konfigurálása. Most már szelepblokk csatlakozók vagy egy második IO-link érzékelő-/aktorhub is csatlakoztatható

Még alacsonyabb költségszint

Mint minden IO-link érzékelőhub, az új változatok is támogatják a megfizethető telepítést. És még nagyobb megtakarítás válik elérhetővé. Hiszen az alkalmazott hardver eszközök száma, illetve a teljes huzalozási és vizsgálati ráfordítás tovább csökken.

A berendezés az árnyékolatlan, szabványos, négyeres vezetékek egyszerű Plug-and-Play csatlakoztatásával egy kézmozdulattal üzembe helyezhető. Összességében 40-50%-kal kevesebb költséggel számolhatnak a felhasználók.

Előnyök

  • egyszerű huzalozás a négyeres érzékelőkábellel (max. 20 m)
  • Bővítőport: három szelepblokk csatlakozó vagy egy IO-link normál érzékelőhub csatlakoztatható
  • jelentős teljesköltség-megtakarítás

IO-link érzékelő-/aktorhub bővítőporttal

Az IO-link érzékelő-/aktorhubok bővítőportjával további be-/kimenetek válnak kezelhetővé, ami további költségtakarékosságot eredményez.

Segítséget kér?

Szerviz és támogatás
Műszaki tanácsadást szeretne kapni? Kérjük, kattintson ide lépjen velünk kapcsolatba

Kapcsolatfelvételi űrlap
Kérjük, kattintson ide