Hálózati tápegységek Heartbeat® funkcióval

A hatékony feszültségellátás

Különböző teljesítményosztályokHeartbeat® funkcióval ellátott hálózati tápegységek
A Balluff Heartbeat® funkcióval ellátott intelligens tápegységei minden alkalmazás feszültségellátását megbízhatóan és hatékonyan biztosítják. A hálózati tápegységek 60 W-os, 120 W-os, 240 W-os és 480 W-os teljesítményosztályokban kaphatók. A Power-Boost 150%-os teljesítménytartalékot tesz lehetővé terhelési csúcsok esetére.

A terhelés és az igénybevétel kijelzése

A hálózati tápegység a Heartbeat® révén folyamatos tájékoztatást ad saját belső készülékállapotáról. Kijelzi az aktuális terhelési állapotot (Load), valamint a belső alkatrészek aktuális igénybevételét (Stress) is.

Előretekintő karbantartás

Ezen felül a Lifetime kijelző döntő információkat közöl az előretekintő karbantartás vagy az állapottól függő karbantartás koncepciói számára. A hálózati tápegység működési paramétereinek folyamatos belső felügyelete révén időben megtörténik a kiesésre való figyelmeztetés. Ugyanakkor a készülék élettartama is a lehető legjobban kihasználható.

IP20 és IP67

Az IP20 védettségű ultrakompakt kivitel kapcsolószekrényben használható. A mostoha környezetben történő helyszíni alkalmazásra IP67 védettségű Heartbeat® hálózati tápegységek kaphatók.

Átnyúló diagnosztikai megoldásokba integrálható

További előny: az intelligens funkciók IO-Linken keresztül közvetlenül innovatív, átnyúló diagnosztikai megoldásokba integrálhatók. Ezek így új mércét állítanak fel a gépek és berendezések modern karbantartási koncepcióira vonatkozóan.

Előnyök

  • rendkívül keskeny kialakítás
  • IP20 és IP67
  • intelligens funkciók a Heartbeat® révén
  • IO-Link kommunikációs interfész

Alkalmazási példák

Az IP20 védettségű hálózati tápegységek kompakt kialakítása helyet takarít meg a kapcsolószekrényben

Az IP20 védettségű hálózati tápegységek kompakt kialakítása helyet takarít meg a kapcsolószekrényben.

Segítséget kér?

Szerviz és támogatás
Műszaki tanácsadást szeretne kapni? Kérjük, kattintson ide lépjen velünk kapcsolatba

Kapcsolatfelvételi űrlap
Kérjük, kattintson ide