BIS VU-320 rövid hatótávolságú UHF író- / olvasófej

Kompakt kialakítás, 1 m hatótávolság, automatikus konfigurálás

Rövid hatótávolságú olvasó – termékA BIS V már UHF-en is működik

Az új BIS VU-320 író- / olvasófejjel a BIS-V termékcsalád UHF-en is működőképessé vált. A kompakt UHF író- / olvasófej körkörösen jól látható funkció- és állapotjelző LED-ekkel rendelkezik. 1 m tipikus olvasási hatótávolságával az UHF rendszer kiválóan alkalmazható termelési folyamatok felügyeletére, anyagáramlás vezérlésére és szerelőberendezésekben. Akár 50 adathordozó egyidejű kezelésére képes Multi-Tag funkciója révén nyomon követhetőségi megoldásokhoz is ideális.

Gombnyomásra működő Auto-Set-up funkcióval

Előnye a beépített Power-Scan funkció. Automatikusan képes illeszkedni az érzékelendő UHF adathordozókhoz. Minden alkalmazásban optimális konfigurációt biztosít a paraméterek körülményes manuális beállítása nélkül. Sőt, ez közvetlenül a készüléken gombnyomásra is lehetséges: a BIS VU-320 így kategóriájában a világon egyedüliként rendelkezik Auto-Set-up funkcióval. Az író- / olvasófej automatikusan beáll a környezet feltételeinek megfelelően. Az üzembe helyezés így a lehető legrövidebb ideig tart.

Sokoldalú alkalmazás – igen robusztus

A rövid hatótávolságú író- / olvasófej egyszerű alkalmazását robusztus felépítése optimálisan támogatja. Mostoha környezetben is megbízható marad. A berendezésekbe történő beépítés standard tartozékokkal megvalósítható. Különösen előnyös a BIS V kiértékelő egységekhez való standard csatlakozó kábelek alkalmazása. Ez maximálisan 50 m kábelhosszt tesz lehetővé az író- / olvasófejhez.

Előnyök

  • BIS V-n keresztül minden standard interfész rendelkezésre áll
  • körkörösen jól látható funkció- és állapotjelző LED-ek
  • 1 m tipikus olvasási hatótávolság
  • Multi-Tag funkció (max. 50 adathordozó)
  • beépített Power-Scan funkció
  • gombnyomásra működő Auto-Set-up funkció
  • standard csatlakozókábellel használható

 Rövid hatótávolságú olvasó – alkalmazás

Multi-Tag érzékelés gyártás és anyagáramlás közben: a max. 1 m olvasási távolság révén minden termék- és tételinformáció központilag rendelkezésre áll.

Segítséget kér?

Szerviz és támogatás
Műszaki tanácsadást szeretne kapni? Kérjük, kattintson ide lépjen velünk kapcsolatba

Kapcsolatfelvételi űrlap
Kérjük, kattintson ide