A felhasználásokhoz nyújtott támogatás alkalmazástechnikai mérnökeinktől

Beszélje meg műszaki igényeit. Használja ki szakértelmünket.

Az alkalmazásokhoz nyújtott támogatásHa új feladatokba szeretne kezdeni, ha meglévő alkalmazásait optimalizálni szeretné, illetve ha tisztáznia kell, hogy a kívánt termék megfelel-e elvárásainak, vagy ha más megoldáson kell gondolkozzon. Hogy ezekre a kérdésekre ne menjen el sok idő, nálunk teljes körű tanácsadást kap tapasztalt mérnökeinktől, akik termékeink minden apró részletét alaposan ismerik.

Szakértőnk személyesen segít a kihívások megoldásában telefonon vagy a helyszínen. Beszélje meg vele a problémákat, mondja el neki az igényeit, és tájékoztassa az ipari környezetről, így mindig megfelelő tanácsot kaphat.

A több mint 20000 terméket átfogó kínálatunkból felsorolja a megfelelő alternatívákat, melyekből Ön választhat. Így mindig optimális megoldáshoz juthat.

Gyakorlati teszt modelleken

Természetesen nem kell a tanácsadásnál megállnia. Gyakorlati teszteket lehet végezni modelleken, de akár a helyszínen is a különféle alkalmazási forgatókönyvek felhasználásával. Ennek során igényeit maximálisan figyelembe vesszük. Ez biztosítja a legjobb működést és a kiváló minőséget.

Előnyei

 • teljes körű, mindenre kiterjedő támogatás – a berendezés bejárásától a tartozékokig
 • minden megoldási javaslat részletes dokumentációval kidolgozva, a termékek áttekintésével együtt: melyik megoldás jöhet szóba? Vannak-e alternatívák? Hogyan lehet a megoldást
  telepíteni? Mire kell a környezetében ügyelni?
 • személyes tanácsadó a projekt teljes időtartama alatt

Példák

 • A megfelelő azonosítási eljárás kiválasztása a szerelő berendezéshez
 • IO-Link koncepció, mint kedvező árú alternatíva a költséges kábelezéssel szemben
 • Rendszertanácsadás az RFID alkalmazásához: nagy acélcsövek azonosítása durva
  környezetben környezetben
 • Több láda felismerése egy raklapon az áru beérkezésekor