Rendszerek és egyedi megoldások

Hogyan profitálhatnak a felhasználók a célzott gyártói szakismeretből.

Mit takar a testreszabott megoldás?

A rendszerek implementálásához a Balluff professzionális projektmenedzsmentet bocsát rendelkezésre. Így olyan személyre szabott megoldások hozhatók létre, melyek teljesen idomulnak az igényeihez. Ez biztosítja a lehető legpraktikusabb és leggazdaságosabb megoldások létrehozását.

Rendszereinkkel speciálisan az Ön alkalmazásához állítjuk össze a megoldást. Emellett egyedi szoftvert kap tőlünk a mobil és rögzített helyzetű kommunikációhoz. Így a gyártói szakismeret célzott szegmensét illesztheti bele.

Igény esetén a tökéletes integrációt is garantáljuk, mivel a kiépítést, az üzembe helyezést és a helyszíni beállítást is átvállaljuk. Ez fokozza a termelékenységet és növeli a hatékonyságot. Tájékozódjon részleteiben is ezekről az egyedi megoldásokról.

A gyártói ismeretanyag célzott beillesztésének menete
Példánkban egyedi megoldás szerepel, eszközazonosítóval

Termékek
RFID-olvasó, antenna, adathordozó és hálózati modul

Rendszer

  • Hardver – tartóláb, kapcsolószekrény, számítógéppanel, tartozékok
  • Megjelenítés – a beolvasott adatok előkészítése (szoftver), megjelenítés a képernyőn
  • Intelligencia – kommunikáció a gépvezérléssel, az RFID-protokollok átváltása gépi kódra

Megoldás

  • Telepítés – a tartólábak rögzítése a padlóhoz vagy a géphez, az elektromos ellátás biztosítása (kábelezés, …)
  • Üzembe helyezés és beállítás – kommunikáció a gép gyártójával, a felület hozzáigazítása az ügyfél által használt adatleképezéshez, a megjelenítés hozzáigazítása az ügyfél igényeihez (konfiguráció) stb., akár egyedi oktatással együtt az ügyfél által használt rendszerről
  • Koordináció – külső cégek kiértékelése, megbízása és koordinálása (pl. beépítőcégek vagy gyártók), az ügyféllel való egyeztetések alapján a telepítés és az üzembe helyezés koordinálása stb.

A lebonyolítás

Az RFID nyújtotta lehetőségek elmagyarázása után kiértékeljük a helyi adottságokat (gépek, szerszámok, beépítési helyzet stb.), és a specifikáció szerint összeállítunk egy igényprofilt. Kitűzzük a költségkeretet, majd javaslatot teszünk egy optimális rendszer-konfigurációra. Ezután Önnel egyetértésben kiválasztjuk a megfelelő hardverelemeket, és rögzítjük az üzembe helyezés időbeni tervét.
A kialakítás során mind a hardver-, mind a szoftverelemekkel foglalkozunk, és ezeket egyedileg be is állítjuk. Ha a specifikáció minden pontja teljesült, akkor teszttel ellenőrizzük a funkcióképességet. Minden egyes gépet közös egyetértés alapján választunk ki. Igény esetén oktatást is biztosítunk.

 

Segítséget kér?

Szerviz és támogatás
Műszaki tanácsadást szeretne kapni? Kérjük, kattintson ide lépjen velünk kapcsolatba

Kapcsolatfelvételi űrlap
Kérjük, kattintson ide