Útmutató az RMA-folyamatok lebonyolításához

Útmutató PDF-fájlként

Tisztelt Üzleti Partnerünk!

Az Ön által visszaküldeni kívánt termékek gyors és hatékony feldolgozása érdekében az RMA-folyamatok lebonyolítását rendszereztük. Emiatt kérjük, hogy ügyeljen az alábbi folyamat betartására.

Az RMA-folyamat lebonyolítása

 1. A termékek visszaküldése egy RMA-űrlapot igényel. Ez az űrlap és az útmutató honlapunkról a www.balluff.hu/RMA címről tölthető le.
 2. Kérjük, hogy hiánytalanul és a valóságnak megfelelően töltse ki az űrlapot és a fertőtlenítési nyilatkozatot.
 3. Az RMA-űrlap a Küldés gombra kattintva elektronikus formában, e-mailként továbbítódik. Ezzel megerősíti a tartalom valóságnak megfelelő voltát.
 4. Ezután 2 munkanapon belül megkapja a hozzá tartozó RMA-számot a szállítási dokumentációval együtt. Vegye figyelembe, hogy az RMA-űrlap adatainak hiányos kitöltése a feldolgozást késleltetheti.
 5. Nyomtassa ki a szállítási dokumentációt, és mellékelje a küldeményhez.

Vegye figyelembe, hogy az RMA-szám nélkül a részünkre elküldött áruk esetén a feldolgozás késést szenvedhet. Adott esetben ezeket feldolgozás nélkül vissza kell küldenünk.

RMA-feltételek

 • A termék eredeti csomagolása nem lehet sérült vagy leragasztott.
 • Jóváírás ellenében történő visszaküldés csak sértetlen és bontatlan csomagolás esetén lehetséges.
 • A szállítási károkat haladéktalanul jelentse a szállító vállalatnak.
 • Ügyeljen az elektronikai alkatrészek antisztatikus csomagolására.
 • A javítási/ellenőrzési költségek, az új csomagolás és a számlán külön lesznek feltüntetve. Kap egy fizetési kötelezettséget tartalmazó költségjavaslatot. Ebben természetesen a javítási költségeket is felszámítjuk.
 • Kérjük, hogy a terméket 5 munkanapon belül bérmentesítve és megfelelően biztosítva küldje el a szállítási dokumentációban szereplő címzett részére.
 • A megadott RMA-szám csak erre a szállításra érvényes.