Oplossingen voor de automobielindustrie

Kwaliteit zonder compromissen

Automobielindustrie

Met tientallen jaren ervaring met sensoren en een grondige ontwikkelings-knowhow behoort Balluff tot de belangrijkste fabrikanten van sensoren voor de automobielindustrie, de machinebouw en de leveranciers hiervan. Balluff stelt vanaf de eerste stansbewerkingen tot en met de eindproductcontrole voor alle gebieden van de automobielproductie de passende sensoroplossing ter beschikking.

Powertrain

Het grote aanbod aan innovatieve sensoren en systemen is internationaal goedgekeurd en wereldwijd beschikbaar. Balluff garandeert zodoende een hoge productiviteit, kostenbesparingen en efficiënte productieprocessen met hoogwaardige producten voor gebruikers overal ter wereld.

Perserij

De productie in de perserij is maatwerk en stelt hoge eisen aan apparatuur en logistiek. Uit loodzware coils worden platen gesneden die in enorme persen in vorm gebracht worden. Sensoren van Balluff komen hier goed van pas.

Carrosseriebouw

De carrosseriebouw is het domein van de industriële robots. 24 uur per dag voegen deze door lassen, klinken en lijmen de losse componenten tot zelfdragende frames samen. Door geavanceerde sensortechniek: precies, herhalingsnauwkeurig en betrouwbaar.

Tier 1

Of het nu om bumpers, deuren, dashboards, stuurhuizen, banden of stoelen gaat: de techniek van Balluff staat garant voor een optimaal verloop bij de productie van de losse componenten. Op deze wijze wordt elke component geheel naar wens van de klant en pasklaar gefabriceerd.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag meer informatie? Gelieve uw verzoek te versturen via onderstaande link.

E-mail versturen