Oplossingen voor de fabrieksautomatisering

Duurzame techniek en individuele oplossingen

Fabrieksautomatisering

Balluff is al tientallen jaren een gewaardeerde partner van de gehele fabrieksautomatisering. Het maakt niet uit of het nu om robots, transport- en handlingtechniek, pneumatische toepassingen, grijpsystemen, machine- en installatiebouw gaat. Het uitgebreide sensorprogramma van Balluff heeft voor elke toepassing en uitdaging in de automatisering perfecte oplossingen paraat, zoals portfolioproducten en een op maat gemaakte innovatieve techniek die geheel en al op uw individuele eisen en wensen is afgestemd.

Onze hoogwaardige sensoren en systemen en onze veilige netwerk- en verbindingstechniek zijn HALT-getest. Dat wil zeggen dat ze in een 'Highly-Accelerated-Lifetime-Test' al tijdens de ontwikkeling geoptimaliseerd zijn. Ook in veeleisende omgevingen met hoge temperaturen en onder hoge druk, in lasstromen en magneetvelden, in explosiegevaarlijke ruimtes, in een vacuümomgeving en in geconditioneerde werkruimtes tonen onze producten wat ze waard zijn. Of ook in de procestechniek zelf.

Door de combinatie van krachtige sensoren en een intelligente industriële netwerktechniek die gebaseerd is op de communicatiestandaard IO-link, wordt een informatie-uitwisseling op alle productieniveaus gegarandeerd. Dit is een noodzakelijke voorwaarde voor optimale prestaties in het totale proces en vormt de basis voor Industrie 4.0.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag meer informatie? Gelieve uw verzoek te versturen via onderstaande link.

E-mail versturen