Oplossingen voor gereedschapsmachines

Veelzijdig productscala – jarenlange ervaring

Gereedschapsmachines

De gereedschapsmachine staat garant voor precisie en hoge efficiëntie – van de klassieke machine tot en met het complexe bewerkingscentrum met meerdere assen. De machine is onontbeerlijk voor de moderne productie. Want zonder machines zijn in serie geproduceerde, kwalitatief hoogwaardige producten ondenkbaar.

Balluff biedt voor gereedschapsmachines geavanceerde oplossingen: krachtige sensoren en systemen en het hele scala aan netwerk- en verbindingstechniek. Met op maat gemaakte producten voor individuele eisen. En dat al meer dan 60 jaar.

Klassieke mechanische positieschakelaars voor de eindpositiecontrole, alle soorten objectherkenning en wegmeting voor de registratie van machinebewegingen alsmede geavanceerde techniek voor het meten, beheren en identificeren van onderdelen en gereedschap. Daarnaast komt Balluff met totaaloplossingen met IO-link voor de eenvoudige en veilige gegevensoverdracht van de besturing naar de sensor. Zodoende vindt een continue communicatie "tot op de laatste meter" plaats.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag meer informatie? Gelieve uw verzoek te versturen via onderstaande link.

E-mail versturen