Oplossingen voor de verpakkingsindustrie

Hoge normen flexibel, competent en betrouwbaar realiseren

Verpakkingsindustrie

In de verpakkingsindustrie moeten veelzijdige behoeften op elkaar worden afgestemd: de doelstellingen van machinebouwers, producenten, handelaren of consumenten. Daarnaast is er echter ook sprake van wereldwijd groeiende, maar regionaal verschillende markten.
Daarbovenop komen nog strenge overheidseisen zoals hygiënevoorschriften of steeds weer nieuwe verpakkingsconcepten die frequente formaatwijzigingen met zich meebrengen.

Om deze uitdagingen flexibel de baas te kunnen, biedt Balluff u de passende oplossingen in de vorm van sensoren, systemen, netwerk- en verbindingstechniek voor de gehele bedrijfstak en zijn uiteenlopende gebieden primaire, secundaire en end-of-line-verpakking.

Balluff-producten zijn wereldwijd beschikbaar en internationaal goedgekeurd. Hiermee bent u in staat om op zeer flexibele wijze snelle en betrouwbare formaat- en productveranderingen uit te voeren, ook als het om complexe taken gaat. Hierdoor bent u in het gehele verpakkingsproces verzekerd van een optimale beschikbaarheid van uw apparatuur.

Voordelen

  • Optimale productlijnen
  • Productieve procesketens
  • Maximale kwaliteit

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag meer informatie? Gelieve uw verzoek te versturen via onderstaande link.

E-mail versturen