Kunststoffen, rubber en banden

Hoogwaardige sensoren voor talloze toepassingen

Kunststof- en rubberindustrie

De toepassingsmogelijkheden van kunststof zijn enorm en zal door de ontwikkeling van nog meer samenstellingen nog gevarieerder worden. Kunststoffen vervangen nu al traditionele materialen. Zo wordt in de tandheelkunde composiet toegepast, en vezelversterkte compounds maken lichte constructies mogelijk.

Door deze toenemende diversiteit wordt de fabricage van kunststof steeds complexer. Aan de productie en machinebouw worden steeds hogere eisen gesteld. Daarom is het des te belangrijker om zowel in het machinedesign alsook bij de fabricage van het eindproduct betrouwbare en hoogwaardige componenten te gebruiken.

Het uitgebreide Balluff-assortiment met krachtige sensoren, systemen en hoogwaardige netwerktechniek is hiervoor uitermate geschikt. De hoge kwaliteit ondersteunt de beschikbaarheid van machines en maakt volledig ontwikkelde installatieconcepten mogelijk waardoor het machinepark efficiënt gebruikt kan worden in toepassingen als spuitgieten, blaasvormen, bij de bandconstructie en heet persen of de verbindings- en voegtechniek. De techniek van Balluff is voor uiteenlopende temperaturen ontworpen.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag meer informatie? Gelieve uw verzoek te versturen via onderstaande link.

E-mail versturen