Oplossingen voor de staal- en metaalverwerkende industrie

Veiligheid en flexibiliteit van één enkele leverancier

Staal- en metaalverwerkende industrie

De productie van staal is zeer complex en wordt uitgevoerd onder zeer hoge temperaturen, met schokken en trillingen en onder zeer moeilijke omstandigheden. Deze productie stelt hoge eisen aan de producent en de machinebouwer. Er moet een veilig proces met een optimaal kwaliteitsmanagement worden gegarandeerd. Een essentiële voorwaarde hierbij is dat de installaties en machines van topkwaliteit zijn. Hiervoor is een geavanceerde techniek vereist.

Het full-range-assortiment van Balluff biedt staalwerkers en installatiebouwers hoogwaardige sensoren en systemen met een passend connectiviteitsprogramma dat aan de modernste eisen voldoet. Deze zijn bestendig tegen vloeistoffen, hoge temperaturen, schokken en trillingen en zijn absoluut robuust en betrouwbaar. De techniek van Balluff wordt namelijk in het eigen geaccrediteerde testlaboratorium door Highly-Accelerated-Lifetime-Tests (HALT) geoptimaliseerd.

De technologie van Balluff garandeert een hoge beschikbaarheid van de apparatuur en zorgt ervoor dat de machinecapaciteit steeds ten volle kan worden gebruikt. In de cokesfabriek, bij de hoogoven, in warm- of koudwalsen of bij de oppervlakteafwerking.
De topklasse kwaliteit komt ook goed van toepassing bij de productie van andere hoogwaardige metalen.

Balluff-producten zijn internationaal goedgekeurd en wereldwijd beschikbaar. De wereldwijde service biedt individuele ondersteuning en een uitgebreide dienstverlening. Met persoonlijke advisering en op maat gesneden oplossingen. Balluff is overal te vinden.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag meer informatie? Gelieve uw verzoek te versturen via onderstaande link.

E-mail versturen