Integratie is geen loze belofte

Industrial RFID-systemen overhoeks

Als het erom gaat in de productie individuele arbeidshandelingen betrouwbaar en aantoonbaar te documenteren, zijn Industrial RFID-systemen ideaal. Ze detecteren alle productie- en kwaliteitsgegevens van een productie "in het voorbijgaan" en zorgen voor een flexibele en snelle communicatie. En dit bij grote datahoeveelheden, in dynamische toepassingen of wisselende omgevingsomstandigheden. In gereedschapsmachines, in stapelmagazijnen of ook op werkstukdragers.

Handling- en montage-installaties bieden in de regel echter weinig plaats om Industrial RFID-systemen te integreren. Dit betreft de kleine ladingsdrager of ook de installatie zelf. Integreerbare systemen zijn daarom essentieel.

Aan deze eisen hebben we de bouwvormen van onze RFID-systemen afgestemd: door hun clevere hoekdesign garanderen ze een eenvoudige bediening in het montagebereik, zodat ook hier objecten makkelijk geïdentificeerd en getraceerd kunnen worden. Want met de hoekgegevensdragers valt in de toekomst het tijdrovend en dus duur draaien van de
werkstukdragers weg.

Uw voordelen in een oogopslag

  • Kleine bouwvormen om eenvoudig te integreren
  • Verschillende bouwvormen voor verschillende toepassingen
  • Passend toebehoren voor tijdbesparende montage
  • Tot 22 mm afstand
  • Dynamiek 60 m/min
  • Geschikt voor TS1 en TS2 van Bosch Rexroth

Heeft u hulp nodig?

Service en support
Wenst u technisch advies?
Gelieve hier met ons contact op te nemen

Contact
Gelieve voor alle andere
vragen ons contactformulier te gebruiken