Tool-ID: meer efficiëntie door verbeterde processen

Werktuigcodering met Industrial RFID

Onbeperkte zekerheid en meer efficiëntie

Industrial RFID garandeert in moderne productie-installaties maximaal gebruik van gereedschap en hoge machinebeschikbaarheid. Want door gereedschapsidentifcatie met Industrial RFID behoren foute toewijzingen of ontbrekend gereedschap tot het verleden.

Papierloze gereedschapsinformatie altijd beschikbaar

Alle gereedschapsrelevante gegevens worden contactloos op een gegevensdrager opgeslagen, die met de gereedschapshouder vast verbonden is. Door het automatisch inlezen in het geheugen van de installatie zijn alle gegevens altijd correct, altijd actueel, omdat ze bij het be- en ontladen permanent aangepast worden. Waardevolle informatie gaat niet meer verloren. In tegendeel: door elektronische gegevensoverdracht is ze altijd beschikbaar – ook als het gereedschap uit het magazijn genomen werd.

Optimaal gebruik van het gereedschap biedt besparingsmogelijkheden

Permanente controles zorgen voor maximale kwaliteit van het gereedschap omdat het tijdig naslijpen gegarandeerd is en het vroegtijden afvoeren verhinderd wordt. Hierdoor vermindert de slijtage en de voorraad kan exact aan de behoeften aangepast worden. Dit verhoogt niet alleen de kwaliteit van het productieproces, maar verlaagt uw kosten en verhoogt het rendement.

Kwaliteitsborging

Door de gereedschapscodering met Industrial RFID hebt u onbeperkte zekerheid. U optimaliseert kwaliteit en efficiëntie van de productie. En u kunt bij uw klanten uw permanent hoogwaardige processen erg eenvoudig aantonen.

Heeft u hulp nodig?

Service en support
Wenst u technisch advies?
Gelieve hier met ons contact op te nemen

Contact
Gelieve voor alle andere
vragen ons contactformulier te gebruiken