IO-Link sensorhubs met optionele code-invoer

Eenvoudige handling – minder kosten – universeel gebruik

Codeerbare IO-Link-sensorhubs van Balluff zijn een nieuwigheid op de markt. Hierop kan de gebruiker eigen willekeurige identificatiegegevens schrijven en opnieuw uitlezen. Daarom zijn ze bijzonder voordelig als het er bijvoorbeeld om gaat om gereedschap te coderen. Bovendien zijn ze eenvoudig in te zetten.

Als interface voor verwisselbare gereedschappen bieden ze duidelijk berekenbare voordelen:

 • Snelle, betrouwbare formaatwissel:
  want het gereedschap wordt met de hub en de data eenvoudig verwisseld. En de informatie wordt door IO-Link direct aan de besturing doorgegeven, zodat een permanente procescontrole gegarandeerd is.
 • Snelle, voordelige installatie:
  omslachtig te bedraden multipoolkabels zijn niet meer nodig. Want eenvoudige ongepantserde drieaderige kabels zijn voldoende. Installeren is daarom niet alleen uitermate snel, maar is ook erg voordelig.
 • Snel installeren:
  door de eenvoudige codering via de besturing zijn nieuwe gereedschappen ad hoc ter beschikking gesteld.

Andere voordelen

 • De sensorhubs in IP 67 zijn universeel inzetbaar.
 • Afhankelijk van het toesteltype beschikt u over 6 ingangen met individuele kanaalbewaking of kunt u bij de 16 verschillende kanalen beslissen of u ze als ingang of uitgang wilt gebruiken. Gedetailleerde resultaten, zoals bijv. bij overlast, kortsluiting of kabelbreuk zijn onmiddellijk voorhanden, zodat u indien nodig direct kunt reageren en van verkorte stilstandtijden kunt profiteren.
 • Door de comfortabele LED-indicatie kunnen stroomvoorziening en functie moeiteloos bewaakt worden. Installatie en onderhoud gebeuren sneller, maar ook uitvaltijden kunnen sneller worden aangepakt.

Codeerbare sensorhubs staan daarom niet alleen voor  lagere kosten, minder werk en minder stilstand. Codeerbare sensorhubs zorgen veeleer voor bijzondere efficiëntie.

IO-Link sensorhubs met optionele code-invoer in gebruik


Heeft u hulp nodig?

Service en support
Wenst u technisch advies?
Gelieve hier met ons contact op te nemen

Contact
Gelieve voor alle andere
vragen ons contactformulier te gebruiken