CC-link-module met NPN-functie

Voor het optimale gebruik

Uitbreiding van de CC-link-IO-familie

Als men als machinebouwer eindklanten in Azië met succes wil bedienen, dan kan men niet om de CC-link heen. CC-link is de dominerende veldbustechnologie in Azië. Als gestandaardiseerde veldbus integreert CC-link de meest verschillende automatiseringscomponenten van de meest verschillende aanbieders. Bovendien wordt het Open-Network door de wereldwijd vertegenwoordigde CC-link-partnerverbinding CLPA ondersteund, waartoe meer dan 1000 ondernemingen behoren.

Voor het optimale gebruik

Ter ondersteuning van uw activiteiten op de Aziatische markt is er bij Balluff de CC-link-ingangsmodule met NPN-functie. De in Azië, maar ook in Canada weid verspreide NPN-sensoren kunnen zo direct aangesloten worden.

De CC-link-NPN-module breidt de reeds bestaande grote productfamilie van de CC-link-modules van Balluff uit, zodat u flexibeler bent en van een nog eenvoudigere bediening profiteert. Bovendien is de interoperabiliteit gegarandeerd. Want de module is reeds door de CC-link-gebruikersorganisatie CLPA gecertificeerd.

CC-link-ingangsmodule met NPN-functie

De modules zijn van metaal. Daardoor zijn ze erg robuust en voor ruwere omgevingen geschikt.

Voor hoog bedieningscomfort hebben onze modules een lichtsterk display met hoge resolutie, waarop knooppuntadres, gegevenstransmissiesnelheid en module-informatie ingevoerd kunnen worden. De menu-interface is eenvoudig en zelfverklarend. Bijkomend pluspunt: op het display wordt relevante informatie getoond, zodat diagnoses eenvoudiger zijn en de beschikbaarheid van de installatie op die manier verhoogd wordt.

De modules bieden extra veiligheid omdat de displayfuncties vanuit de hogere besturing geblokkeerd kunnen worden. Hierdoor kunnen ongewilde ingrepen in de module vermeden worden.

Producten

BNI CC-link

Heeft u hulp nodig?

Service en support
Wenst u technisch advies?
Gelieve hier met ons contact op te nemen

Contact
Gelieve voor alle andere
vragen ons contactformulier te gebruiken