Ident-totaaloplossingen voor transfersystemen

RFID-systemen 13,56 MHz – klein, compact en perfect integreerbaar

Balluff RFID biedt veel handelingsruimte met alternatieve oplossingen

Transfersystemen bieden weinig plaats om identificatiesystemen en sensoren te integreren. Balluff heeft niet alleen een oplossing voor dit plaatsprobleem en garandeert positioneer- en herhalingsnauwkeurigheid, maar biedt met de nieuwe bouwvormen bij gegevensdragers en antennes meteen meerdere mogelijkheden voor de identificatie aan transfersystemen.

Geoptimaliseerde totaaloplossingen voor standaardtransfersystemen van Flexlink en Bosch Rexroth

We bieden afgestemde systemen voor X45 van Flexlink en TS1 en TS2 van Bosch Rexroth.

Welke mogelijkheden er hierdoor voor transfersystemen van Flexlink en Bosch Rexroth zijn, vindt u in de volgende voorbeelden.

Oplossing voor het transfersysteem X45 van Flexlink

  • voor eenvoudige integratie van sensoren en actuatoren
  • Perfecte integratie van de Ident-antenne in het transfersysteem
  • Opvragen onafhankelijk van de positie

Bij onze RFID-systemen met IO-Link is de evaluatie-eenheid meteen in de elektronica van de antenne geïntegreerd. De speciale uitvoering voor Flexlink kan perfect in het transfersysteem geïntegreerd worden. Zo kan het opvragen direct aan de sorteerder onder de geleidingselementen plaatsvinden. Met de IO-Link-master kunt u bijkomend tot 32 sensorsignalen verzamelen en tot 16 actuatoren aansturen. De in de puck liggende gegevensdrager kan over 360° opgevraagd worden.

Oplossing voor transfersystemen TS1 en TS2 van Bosch Rexroth

  • Voor hoge dynamiek
  • Verhoogt flexibiliteit door grote schrijf-/leesafstanden
  • Gevensoverdracht over hoeken is mogelijk

Onze RFID met afzonderlijke evaluatie-eenheid is voor hoge snelheden en grote schrijf-/leesafsanden uitstekend geschikt. Want de transmissie is zo snel dat de gegevens in het "voorbij komen" tot een snelheid van 1 m/s gelezen kunnen worden. En zelfs rond hoeken functioneert de gegevensoverdracht perfect. En da tot een afstand van 22 mm. Identificatieoplossingen met afzonderlijke evaluatie-eenheid zijn voor alle veldbusinterfaces beschikbaar.

Individueel advies

Maak gebruik van systeemoplossingen op maat voor absolute efficiëntie. En laat u gewoon individueel door onze specialisten adviseren.

Heeft u hulp nodig?

Service en support
Wenst u technisch advies?
Gelieve hier met ons contact op te nemen

Contact
Gelieve voor alle andere
vragen ons contactformulier te gebruiken