Balluff Gruppe neemt specialist voor magnetische weg- en hoekmeetsystemen over

Neuhausen a.d.F.: met het sluiten van de overeenkomst midden januari 2012 neemt de sensorspecialist en Industrial Networking-aanbieder Balluff de High Resolution GmbH uit Kirchheim am Neckar over.

De specialist voor magnetische wegmeetsystemen wordt volledig in de Balluff-groep geïntegreerd, die met zijn wereldwijd 2200 medewerkers het laatste jaar een omzet van meer dan 300 miljoen euro haalde.

Volgens Balluff-woordvoerder Michael Unger vult de technische competentie van Balluff High Resolution perfect de eigen technische expertise op het gebied van de wegmeettechniek aan. Het samenbrengen van beide ondernemingen bundelt synergieën en creëert nieuwe impulsen die men zal gebruiken om de positie op het gebied van de magnetische meetsysteem verder uit te bouwen.

"We zijn verheugd", aldus Michael Unger verder, "dat de medewerkers van High Resolution nu de ondernemingsgroep aanvullen. Ze zullen met hun ervaring en competentie tot verdere groei bijdragen." De locatie in Kirchheim blijft behouden en wordt tot het Balluff-competentiecentrum voor magnetisering uitgebouwd.

Contactpersoon Marketing

Balluff B.V.
T.a.v. Huub Vaessen/Esther Faber
Europalaan 6a
5232 BC ’s-Hertogenbosch
Tel. 073-6579702
Fax 073-6579786

E-mail versturen