Balluff's mini's - Compacte sensoren voor de automatiseringsindustrie

Mini design, grote prestatie

De toenemende miniaturisatie van assemblages vraagt om de kleinste en lichtste, maar ook high-performance componenten. Balluff's mini sensoren voldoen aan deze eisen. Met kleine afmetingen en top prestaties, bieden zij een grote mate van vrijheid in ontwerp en maken aanzienlijk meer toepassingen mogelijk. Met mini sensoren, hebben gebruikers meer flexibiliteit.

Miniatuur sensoren zijn beschikbaar bij Balluff in de volgende varianten:
inductieve, foto-elektrische, magnetische, capacitieve en ultrasone sensoren. Ook inductieve koppelaars, ruimte besparende veldbus modules en RFID zijn in miniatuur versie verkrijgbaar. Geschikt voor elke sensortechnologie.

De uitgebreide Balluff productlijn omvat mini sensoren en compacte verbinding technologie die bij uitstek geschikt zijn voor de automatiseringsindustrie - vooral voor robotica, handling en productielijnen.

Met name in robotica, op productielijnen of in handling toepassingen, is een laag gewicht een belangrijke voorwaarde om korte cyclustijden te bereiken. Een ander voordeel is verminderde vereiste ruimte, dat de flexibiliteit verhoogt in een smalle opeengepakte machineruimte. Het feit dat Balluff's mini's hoge precisie garanderen, waarborgt de betrouwbaarheid die hier vereist is.

Heeft u hulp nodig?

Service en support
Wenst u technisch advies?
Gelieve hier met ons contact op te nemen

Contact
Gelieve voor alle andere
vragen ons contactformulier te gebruiken