Bosch Global Supplier-persdossier

Bosch-erkenning voor Balluff

Neuhausen a.d.F.: Aan Balluff GmbH, partner voor sensoroplossingen en systemen, is door zijn klant Robert Bosch GmbH voor het tweede jaar op rij de Bosch Global Supplier Award uitgereikt.

De prijsuitreiking op 15 juli 2015 in Stuttgart vond plaats onder het motto: "Power of partnership - connected intelligence“. Uit meer dan 30.000 leveranciers werden 58 partners uit elf landen onderscheiden; tot de winnaars behoorde voor de tweede keer Balluff GmbH.

Met de Bosch Global Supplier Award 2015 spreekt de Bosch-groep zijn waardering uit voor bovengemiddelde prestaties bij de productie en levering van producten of diensten, in het bijzonder op de gebieden kwaliteit, kosten, logistiek en innovaties.
„Met de Bosch Global Supplier Award huldigen wij onze beste leveranciers die in belangrijke mate een bijdrage leveren aan het succes van Bosch“, vertelt dr. Volkmar Denner, voorzitter van de Bosch-directie, naar aanleiding van de prijsuitreiking in Stuttgart. „Onze leveranciers zijn onze belangrijkste partners om ons wereldwijde netwerk vorm te geven. Gezamenlijk kunnen wij nuttige oplossingen voor onze klanten ontwikkelen."

In de onderscheiding werden de beoordelingen van leveranciers van alle wereldwijde Bosch-vestigingen verwerkt. „Balluff onderscheidt zich voor ons door zijn grote klantgerichtheid die vooral zichtbaar is in de manier waarop onze ondernemingen zowel elektronisch als organisatorisch als netwerk zijn verbonden“, aldus Lars Nordström, Director Global Purchasing Maintenance, Repair and Operations bij Bosch.

Daarnaast werd de goede globale koppeling van Balluff met zijn productie-, logistiek- en adviseringsnetwerk alsmede de hoge motivatie van het gehele Key Account Teams erkend. Florian Hermle, directeur van de Balluff-groep, is trots. Samen met de Key Account Manager Alessandro Guerrieri nam hij namens het team de onderscheiding in ontvangst.
„Het feit dat wij de prijs voor het tweede jaar op rij winnen, geeft aan dat wij in ons streven geslaagd zijn om intensief met onze klanten samen te werken. Ik ben er met name trots op dat onze betrokkenheid bij de klant vanuit een globaal perspectief wordt gewaardeerd. Dat betekent dat wij als globaal team functioneren en wereldwijd kunnen voldoen aan de hoge normen die Bosch op het gebied van de verkoop, ontwikkeling en de Supply Chain stelt.“

Beide ondernemingen delen de mening van Volkmar Denner als die over het onderwerp internet het volgende zegt: „het belang van concurrentie en door netwerken verbonden supply chaines neemt alleen maar toe. Het is ons doel om Supply Chain Excellence te behalen.“

Daarbij onderstreept hij dat langdurige en solide partnerschappen met de leveranciers een belangrijke bijdrage leveren en een substantiële stimulans zijn voor oplossingen op basis van netwerken.

Bosch Global Supplier Award

v.l.n.r. Florian Hermle, directeur van Balluff GmbH en Key Account Manager Alessandro Guerrieri namen de onderscheiding in ontvangst.

Over de onderneming Balluff

Balluff werd in 1921 in Neuhausen auf den Fildern opgericht en staat met zijn 3.000 medewerkers wereldwijd garant voor innovatieve techniek, kwaliteit en maximale klantgerichtheid. De familieonderneming biedt als vooraanstaande aanbieder voor de industriële automatisering een uitgebreid assortiment van hoogwaardige sensoren en systeem- en klantspecifieke oplossingen aan. In 2014 realiseerde Balluff GmbH een omzet van ca. 324 miljoen euro. Naast de centrale vestigingsplaats in Neuhausen auf den Fildern beschikt Balluff overal ter wereld over productie- en ontwikkelingslocaties en is in 68 landen met vestigingen en vertegenwoordigingen aanwezig. Hierdoor is de klant verzekerd van een snelle en wereldwijde beschikbaarheid van de producten en kan hij ter plaatse een beroep doen op een hoge kwaliteit van advisering en dienstverlening.

Contactpersoon Marketing

Balluff B.V.
T.a.v. Huub Vaessen/Esther Faber
Europalaan 6a
5232 BC ’s-Hertogenbosch
Tel. 073-6579702
Fax 073-6579786

E-mail versturen