Compacte druktransmitters in robuuste edelstalen behuizing

Kan op de plaats van activiteit worden geïnstalleerd

Compacte druktransmitters van Balluff zorgen voor een continu betrouwbare registratie van de druk. Zij zijn ondergebracht in een robuuste edelstalen behuizing en bieden een betrouwbare meettechniek en een groot temperatuurbereik van –40 tot 125 °C. Hierdoor wordt de veilige bediening en lange levensduur van uw installatie ondersteund.

De compacte constructie neemt weinig plaats in en kan op de plaats van activiteit worden geïnstalleerd. De compacte druktransmitter staat op die manier garant voor snelle en nauwkeurige meetresultaten. Bovendien bespaart deze constructie kosten, want een kostbare en tijdrovende mechanische installatie van hydraulische leidingen wordt tot een minimum teruggebracht.
Druktransmitters van Balluff weten dankzij een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding te overtuigen. Ze zijn veelzijdig toepasbaar en geschikt voor tal van taken in de fabrieksautomatisering.

Toepassingen

  • Werktuigmachines
  • Voor hydraulische en pneumatische toepassingen
  • Pompen en compressors

Voordelen

  • Uitgebreid temperatuurbereik
  • Robuuste metalen behuizing
  • Grote productkeuze

U kunt uit elf verschillende drukgebieden, spannings- of stroomregelingen en diverse procesaansluitingen de passende sensor voor uw toepassing kiezen.

Toepassingsvoorbeeld

Heeft u hulp nodig?

Service en support
Wenst u technisch advies?
Gelieve hier met ons contact op te nemen

Contact
Gelieve voor alle andere
vragen ons contactformulier te gebruiken