Speciaal op de industrie afgestemde sensoren voor extreme condities

Ontwikkeld voor zware, veeleisende toepassingen

Hoge technische eisen

In de veeleisende en ruwe industriële omgeving is vaak sprake van ongunstige omstandigheden. De hier toegepaste technische apparatuur moet bestand zijn tegen belastingen als hoge temperaturen, las- en metaalspetters, vonkenregens, schokken of agressieve koel- en smeermiddelen. Voor alle branches gelden dan ook hoge technische eisen.

Speciaal op de industrie afgestemde sensoren: Halt-getest

Balluff biedt een uitgebreide reeks aan robuuste sensoren met voor de toepassing geschikte kabels en bijpassende accessoires. Deze sensoren zijn geproduceerd om het hoofd te bieden aan extreme situaties en zijn zeer sterk. In Highly-Accelerated-Lifetime-Tests (HALT) zijn ze in het eigen erkende laboratorium grondig getest en nog tijdens de ontwikkeling geoptimaliseerd voor zware toepassingen.

Veelzijdig toepasbaar - voor de meest uiteenlopende toepassingen

Afhankelijk van de uitvoering zijn deze robuuste, betrouwbare componenten temperatuur- of schokbestendig of bestand tegen de media die in de industriële omgeving worden gebruikt. Hierdoor is voor de meest uiteenlopende toepassingen wel een oplossing beschikbaar en staat niets maximale flexibiliteit in de weg.

De belangrijkste kenmerken in één oogopslag

Hoge temperaturen: Hittebestendige sensoren en passende accessoires bieden langdurige en stabiele oplossingen.

Vonkenregen en metaalspetters: Resistente, storingsvrije techniek door lasbestendige sensoren en coatings van sensoren en kabels die metaalspetters afstoten. Er zijn geen veiligheidsvoorzieningen nodig.

Mechanische slijtage en schokken: Speciaal voor veeleisende en ruwe omgevingen ontwikkelde en speciaal op de industrie afgestemde sensoren met bijpassende accessoires zijn ook onder hoge belasting uitermate betrouwbaar.

Koel- en smeermiddelen: Voor agressieve, schurende media geconstrueerde sensoren en accessoires zijn extreem sterk.

Voordelen van de bijzonder duurzame producten

  • verhogen de levensduur,
  • verhogen de beschikbaarheid van de apparatuur en
  • verlagen de kosten
  • internationaal goedgekeurd, wereldwijd beschikbaar

Toepassingsvoorbeeld

Heeft u hulp nodig?

Service en support
Wenst u technisch advies?
Gelieve hier met ons contact op te nemen

Contact
Gelieve voor alle andere
vragen ons contactformulier te gebruiken