Weg- en afstandsmeting ( zie pag. 22 en verder de PDF)

Compacte, realtime wegsensoren BML-S1H met hoge resolutie

Verhoog productiviteit en bespaar energiebronnen

Als het erom gaat om productiviteit en energiebronnen te besparen, zijn efficiënte, intelligente en geregelde aandrijvingen met aangebouwde of geïntegreerde wegmeestystemen voor feedback- en positiesignalering onmisbaar. Hiermee kunt u bijvoorbeeld snelle, betrouwbare, automatische aanpassingen van formaat, slagen en eindposities doen. Dit verzekert u van een flexibele productie en ondersteunt productiviteit.

Een exact op het product afgestemde dynamische aandrijfregeling met maximale slagfrequentie garandeert u een energie-efficiënt productieproces. Dit zorgt voor een nauwkeurige positiebepaling en hoge dynamiek bij lineaire assen van stans-, nibbel- en buigmachines.

Absoluut feedbacksysteem BML-S1H – Ruimtebesparend integreerbaar of in een compacte behuizing voor externe aanbouw

Voor de extreem kleine BML-S1H met metalen behuizing is zelfs in een zeer beperkte inbouwruimte wel een plek te vinden. Ze zijn zeer geschikt voor individuele integratie in elektrische behuizingen.

Zeer nauwkeurig en dynamisch – verhoogt de energie-efficiëntie en verbetert de kwaliteit van de aandrijving

De realtime BML-S1H-wegmeetsensoren functioneren contactloos met een hoge lineariteit. Hiermee leveren ze zelfs bij zeer dynamische toepassingen met een processnelheid van max. 10 m/s een optimale positiefeedback. Dit bevordert een optimale regelkwaliteit en daarnaast bieden ze een zeer hoge energie-efficiëntie. Door de resolutie van 1 µm worden nauwkeurigheidsniveaus van ±7 µm bereikt.

Betrouwbare kwaliteit door perpenidculaire permagneet-magnetisering

De Balluff magneetbanden zijn op een bijzondere manier, namelijk loodrecht (perpendiculair), gemagnetiseerd. Daardoor bieden ze een absoluut homogeen magneetveld dat een hoge bedrijfszekerheid en schaleringskwaliteit garandeert.

Toepassingsgebieden van de wegmeetsystemen BML-S1H

  • Elektrische assen
  • Motoren
  • Lineaire geleidingen
  • Pick-and-Place-eenheden
  • Aandrijvingsbereik van meet- en controlevoorzieningen

Toepassingen

Heeft u hulp nodig?

Service en support
Wenst u technisch advies?
Gelieve hier met ons contact op te nemen

Contact
Gelieve voor alle andere
vragen ons contactformulier te gebruiken