BOS 6K Opto-elektronische sensoren met hoge beschermingsklasse

Nu met ECOLAB goedkeuring

De productserie BOS 6K in de compacte klasse levert een hoge performance en is breed toepasbaar. De nieuwe generatie, met een hoge IP 67 en IP 69K-behuizing, heeft ECOLAB-goedkeuring. Hij is daarom uitermate geschikt voor de levensmiddelenindustrie. Doordat deze sensor tegen schoonmaakmiddelen en hogedrukreiniging kan, is hij bestand tegen uitdagende en uiteenlopende toepassingen.

Breed productaanbod

Het productaanbod van deze optosensoren varieert van lichtsensoren (met en zonder achtergrondonderdrukking [HGA]) via eenweglichtcellen tot en met reflectielichtcellen met en zonder autocollimatie. In rood licht of met de laserklasse 1. De varianten met achtergrondonderdrukking bieden bovendien een zeer geringe grijswaardeverschuiving. Afstandssensoren met een bereik van 20 tot 80 mm en laser-contrastsensoren ronden het productaanbod af.

Eenvoudige montage en bediening

Gemakkelijk monteerbaar: De zwaluwstaart staat garant voor een intelligent bevestigingsconcept. Snel in te stellen: rood licht en laser zijn goed zichtbaar, ook over grotere afstanden. Zender-ontvanger-lichtcellen bieden een respectabele afstand van 18 m. Aftsandssensoren met een bereik van 20 tot 80 meter en laser-contrastsensoren maken het productaanbod compleet.

NO-NC Omschakelbaar

Verbreek- en maakcontactfunctie ingebouwd in één sensor, reduceert diverse varianten, is breder toepasbaar en bespaart kosten.

Andere voordelen

  • Geìntegreerde, goed zichtbare LED´s
  • Beschermde optiek

Heeft u hulp nodig?

Service en support
Wenst u technisch advies?
Gelieve hier met ons contact op te nemen

Contact
Gelieve voor alle andere
vragen ons contactformulier te gebruiken