Easy-RFID

Eenvoudige Ident-oplossingen voor montage en handling

Integreerbare systemen voor handling en montageIntegreerbare systemen voor handling en montage
Modulaire handling- en montage-installaties hebben normaliter weinig plaats om Industrial RFID-systemen te installeren. Daarom biedt Balluff RFID zeer compacte modellen met optimaal op elkaar afgestemde, flexibel combineerbare componenten. Deze zijn gemakkelijk te hanteren, onafhankelijk van netwerken en eenvoudig te integreren in de meest gangbare profielsystemen.

Hoe IO-Link eenvoudige Ident-oplossingen ondersteunt

IO-Link biedt een eenvoudige en voordelige mogelijkheid om Ident-oplossingen te realiseren. Een niet-afgeschermde, drieaderige standaardkabel is immers al voldoende om IO-Link-RFID aan het veldbusniveau te koppelen. Easy-RFID is daarbij vooral geschikt voor een centraal datawarehouse, voor kleine hoeveelheden gegevens en als de schrijf-/leessnelheden geen centrale rol spelen.

Signalen bundelen, componenten verminderen

Al naar gelang het veldbussysteem kunnen er maximaal 16 IO-Link-RFID schrijf-/leeseenheden of andere intelligente devices op een knooppunt worden aangesloten. Ook is het mogelijk om maximaal 272 sensoren/actuators aan te koppelen. Door het bundelen van de signalen wordt het aantal componenten verminderd. Deze simpele netwerktopologie bespaart tijd en geld.

Vast geïnstalleerde schrijf-/leeskop met gegevensdrager voor parameters

Vast geïnstalleerde schrijf-/leeskop met gegevensdrager voor parameters

Heeft u hulp nodig?

Service en support
Wenst u technisch advies?
Gelieve hier met ons contact op te nemen

Contact
Gelieve voor alle andere
vragen ons contactformulier te gebruiken